Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fizika je za mene ljubav,to je svijet koji funkcionira po njenim zakonima,svijet slobodnih misli.Fizika se rjesava s ljubavlju a ne samo da bi se otkrila,ona se proucava zato sto se voli.Bosna je drzava sa mnogo potencijala a sa malo onih koji taj potencijal ne primjecuju,to me podsjeca na jezero puno riba, i ribara koji nisu uhvatili ni jednu ribu.Cestitka Aliji na uspjehu neka se bori i voli fiziku.
brao maaaaajstoreeeeee
nemere turcin nikad bit hrvat , nek vam je to jasno
Na zalost nas najveci problem u BIH je taj sto se ne ulaze u ovakvu pametnu omladinu!!
\"Ovakve talente treba po svaku cijenu zadržati u našoj državi, i mi imamo dobrih fakulteta!\" ako nastavite tako talente zadrzavati, ima da vam dignu spomenik zapadne zemlje. :D
Svaka cast!
CESTITKE NA USPJEHU A POSEBNO GOSPODJI MUSEMIC, KOJA JE ODLICNA PROFESORICA NA MASINSKOM FAKULTETU. JA JE SE SJECAM KAO VEOMA POSTENU PROFESORICU I ZELIM NJOJ I NJENOM TIMU JOS VISE USPJEHA U RADU. SRBI SU TURCI I NE TREBA TOGA DA SE STIDE.
@ Bajro Golic: ajj!! fizika uopste nije streberski predmet, i tu se najvise koristi mozak, a to sto usput procitas nesto teorije i zapamtis formule, koje su, naravno, logicke !! a pravo i fizika su dva razlicita i nespojiva pojma :)
BRAVO ALIJA! Ovakve talente treba po svaku cijenu zadržati u našoj državi, i mi imamo dobrih fakulteta!
ma sha Allah tabarak Allah. Hem hadzija hem sampion.
Svaka cast Alija!!!
kako se nacionalizam uvuko cak na olimipijadu iz fizike?!?!?!?!? ne mozes nigdje vise biti siguran!!!
Dok je ovake djece bit ce i Bosne i Hercegovine... Svaka cast Aliji a i ostatku cijele ekipe... Ljepota vidjet da pored svega sto se desava oko njih ima onih koji sve to prevazidju i postizu ovakve uspjehe!
Bravo sine...e ovo je za svaku pohvalu!!!
IMA LI HRVATA FIZICARA ? ili su oni samo sverceri po hercegovini ? onaj mali SRBIN ne drzi zastavu a i profesor se odmako od nje ko djavo od krsta