Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA sigurno pobjedjuje, to je vec sada svima jasno! U jedinstvu je snaga!
Nevjeovatno, 20 godina SDA je vlada i nije donijela nista osim kriminala i jada bosnjacima pa ljudi pobogu jeste li normalni.
kojih 20 godina ? povraca mi se na tu pricu, isfucana je ko komunisticka partijska zastava. znas li ko su bili pobjednici drzavnih izbora nakon rata ? pojeli ste govno fahrine price 20 godina lose vlasti, vidi se da su vam mozgove napunili avaz i slicne novine, mozak ti je kanta za smece ocito.
...jašta, a još Tihića spominje, za svaki slučaj.... "izvojevali"...otkud više inspiracija za ove govore, ko ovo piše.....
pa gdje bio taj bakir do sad... nama vec 20 godina SDA donosi raznorazne stvari, donose zlatne kasike al narod i dalje crkava
izaso neki dan bake iz rova, ratovo po bankama i trezorima
Sarajlić: Samo Bakir Izetbegović može donijeti stabilnost i ulaganja u BiH > AL* U LIMBURGU MJESECU KADA SE MAJMUNI ŠIŠAJU. pAZITE KAD GLASATE DA NE ISPADNEMO JOPET mAJMUNI!
Emir Suljagic-dijete sehida i moj glas ide njemu!!!
SDA - Sex Droga Alkohol :P
"Samo Bakir Izetbegović može donijeti stabilnost i ulaganja u BiH" ma nemoj.......
Gdje su ti investitori na terenu i na skupovima?
Mi od pokazivanja zuba Beogradu i Zagrebu nemamo nista, dok je Amerika garant dejtonskog sporazuma. Mene zanima zašto se ovliko čekalo da se SDA angažira i da sa pretpostavkom oni mogu dovesti investicije, kako oni kažu. A istovremeno i napreduje te sa obecanjima ovu priču niste prije pričali.
Zasto DBB i DF nisu kandidovali nikog za nacelnika Srebrenika? Ovog sto je SDA kandidat pobijedio? Toliko o brizi za narod i preuzimanju odgovornosti.
Kako da ne, ka i do sada, donosio je samo pare u svoje dzepove. Lopina.
pa što nije donijeo nakon silnih putovanja
jašta je, i do sada je donosio. opljačkala zelena banda sve što se moglo opljačkati.
koliko te je bakir platio???
Samo da poselamim din dusmane i domace petokolonase, 12. SDA nadmocno pobjedjuje!
znaci ko je protiv sda taj je protiv dina i imana !? ti pored zdrave pameti ocito imas manjak sposobnosti racionalnog zakljucivanja. pa prvi covjek sda je, pored toga sto Kur'an nalaze borbu protiv dusmana, se krio po podrumima, a takodjer Kur'an nalaze da se na mjesta postavaljaju strucni ljudi, sto nije slucaj sa sda koji na odgovorna mjesta postavljaju politiku a ne struku, te postavljaju djecu onih koji za njih glasaju u skupstinama ne bi li ostali na vlasti