Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vi ste bagro sve pokrali i uništili pa se sada međusobno uništavate!
Da li je na pomolu SDA 1990?
k8št8 a koliko su tebi dali sdp-ovci da ove pljujes kad su svi isti i nema svrhe izdvajati nikog ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma idite i u PM da izvine ovaj narod , al' samo idite...
Neće biti raskola u SDA, HOĆE - HOĆE!
sda je kurac a sdp su jaja I ici ce u kos za otpatke zajedno.
Bravo SDA ponos k.rca mog a i naroda tvog. Kažu da je Bakir jedini koji misli na Bosnu i svoj narod. JA kažem, molim te, molim te BAKIRE nemoj TI da misliš više za bosnu i svoj narod (rasisto bolesna). Odi, odi kugo bosanska da ovaj Bosanski narod vidi malo svijetla. Dvadeset godina torture vaše prodje, narod ostari a mora ne vidi. Pa te opet molim nemoj ti nama tvoga dobra, babe ti.
kockaste glave dobar je to konobar bio ovaj sarajlić, a ovaj Zukić je dobre lopate izdavao u civilnoj zaštiti koliki je mogao je pam na leđima nosit rogatički krmak.
sda je stranka taman po mjeri tipičnog bošnjaka. nek nam živi sda.
GLEDAJ LOPOVA ! sve predizborne kampanje fol ce oni nesto rijestiti nesto hapsiti HHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA PRvo krenite od sebe, treba vas sve na goli otok bagro manipulatorska
Kad god vidim ovako na slici Asima Sarajlica, samo ga zamislim kako u kafani sa mikrofonom pjeva onu od Seje Kalaca, Kafanska pjevacica dusu mi ke uzela.....
raskol se vec desio sa samim pocecima ove apsurdne ideologije koja ne daje nikakvu buducnost Bih.
Čuj idemo naprijed???Pa gdje grom te ubio vi idete naprijed a raja u zamlju od gladi.Majku vam j...lopovsku kad su u pitanju pare i funkcije odmah se sastajete a kad raja štrajkuje i traži svoja prava nema vas nigdje da se sastajete i rješavate probleme naroda-Ko god glaso za SDA dabogda mu se ruka osušila.
Ne idete vi naprijed, to je slogan SDP-a.
Nije lako skrenuti sa staze koja je poplocana kriminalom a koja vodi do novca koji se kasnije dijeli izmedju kriminalaca, i zato je Bakir dosao da to rijesi na nacin ako "odes ili odete nema vas nigdje"!
Bravo Predsjednice Izetbegovicu, svi Bosnjaci i Bosanci su uz tebe, ti si nas Ponos i pravi vodja drzave, Svaka cast Predsjenice nas.
Znači ko ne glasa za SDA nije Bošnjak?
Ovi ko Zlatko "grijesio sam, grijesio je i SDP ali idemo dalje".. a gdje idete opet u nove greske je li ?? ..Pa recite barem za necete vise grijesiti pa da vam i povjerujemo ..
Pa pogledaj samo te face! Ma cosa nostra je mala maca!!!