Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od lopovčina iz SDA koji ne plaćaju porez , kradu državne pare i uzimaju tal sa SDA tajkunima. Revolucijom do istrebljenja ovakve gamadi
Nema Dodika u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Bihaću vidi na sta lice ovi gradovi... ceste,infrastruktura,nestašica vode smeće na svkom koraku !!!!! MRŠ
Sarajliću zaboravio si sebe prozvati.
ENO,opet im neko drugi kriv a na vlasti 25 godina ...najgore je sto neki nepismeni glasaci ovu pricu "puse" i uvijek glasaju za "svoje" a ti "njihovi" uvijek na to i racunaju pa ih svake 4 godine naguze a sebi osiguraju egzistenciju.Ako neko misli da bi ovaj Sarajlic i njemu slicni uspio u bilo cemu,taj neka posjeti bolnicu,sigurno ima neku dijagnozu.Sve nepismena marva koja se obogatila kradjom i nije ni cudo sto SDA propada...propasti ce sve sto pociva na lazi i smutnji.
Slazem se da je Dodik neprijatelj drzave koju predstavlja, ali da bi bilo nesto bolje i da je on svim srcem za BiH - cisto sumnjam! Kad se lomite to je preko ledja naroda, kad se slazete narod od toga dobra ne vidi.
kaze kriminalac
Hahahahah čuj ovog intelektualca !!! K'o da mu je neko pamet u ušilopatama trpao! Lopove jedan, kleptoomanu, NAROD ZNA da si lopov ko i tvoja čitava stranka, odnosno mafijaška organizacija za pljačku, ali NAROD nije u stanju ništa da uradi kad i izbore kradete što je i dokazano. BiH bi bila uspješnije da nije tebe zatucanog lopova i tvojih stranačkih bandita, a ne Dodika!
da niste nivi nista bolji dokaz je dato govedo niko nije NIKAD tuzio zasva sranja koja jeto govedo reklo i sta je ucinilo.toje zato sto ste svi jako slicni, yebise iti ion.
Lov u mutnom vam je najomiljeniji posao.
Svi ste vi mutivode.
Ma hajde ne seri!!!!!!!!
Napravili 1 m autoputa za 5 god,jebemm li vsm majkuu genocidnu sda ovsku
Dabogda krepo kriminalac,gori si od milokrada
Da nije Sda Federacija bi bila daleko uspjesnija a samim ti i BIH. Dodik je na vlasti 8 mjeseci a vi 25 godina i Dodika okrivljujete.
I bez sda konju
Potpuno je u pravu .
....Hallo govedo sta se ti bolan javljas....