Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim se u tekstu spominje sarajevo i istocno sarajevo, znaci da nama i ne treba dati bilo kakvu olimpijadu nego berlinski zid
Ko pise ove glupe clanke? Kako moze da se kaze da su rukovodioci iz Zagreba, Ljubljane i Beograda bili skepticni i tvrdili da ce se obrukati drzava??? Oni su se dobro nacalili da bi sarajevo odradilo svoje, jer sami nikad ne bi mogli. Nikad. Prema tome, ne lazite. Dokle vise vasih lazi, brate, bogu i narodu ste dosadili. Sad mozete samo torabija u zetru primiti, nista vise. kako sad, tako i onda.
Zakazale su vjerske službe. Zapadni nisu na vrijeme Učili dove da to dobijemo, a istočni nisu na vrijeme Krstili Olimpijsko istočno Sarajevo. Ha, Ha, Ha, jada i pretstave, da nije tragično bilo bi komično!
Ko li je vama predavao geografiju? Montafon = Austrija. www.montafon.at