Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu misliti kako je mladom Bakiru bilo kad mu je babo bio u zatvoru. Ni najskuplji auti, ni najveci stanovi nece moci ispraviti tu nepravdu. Mi ostali Bosnjaci nek se stidimo sto se nismo zesce i u vecem broju borili za ovu drzavu, pa danas u skoro 50% drzave Bakir i njegovi probrani ahbabi ne mogu da postavljaju svoje hanume za direktore. Sram i stid nek nas bude!!!
ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija...ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija :)
ma ja morali otici u zatvor zato sto su bili bosnjaci ! a to sto su bili fundamentalisti,sto se nisu uklapali u sistem koji je prema svim gradjanima bio jednak to se ne racuna.Kad ih samo zamislim kao i njihove kolege iz drugi konstutivnih naroda šta su pokrali od 1992 na ovamo da ti pamet stane j...m im sve. I onda jos neko od nasih dodje i kaze ko onaj klop predjednik mladim muslimana oni su to radili da bi nama bilo bolje!!! Alija i companija su to radili da da bi njegovom bakiru i bakirićima bilo bolje Meni sad nije bolje , bilo mi je bolje u proslom sistemu ;)
...ali Bakirov babo je bio u zatvoru, razumijes li ti na sta on danas ima pravo zbog toga? Kako te nije stid da tako pricas, a ostao si ziv i zdrav. Znas koliko je sehida poginulo da bi Bakir imao sta pozeli?
agbonlahore stidim se. znam znam da nisam lojalan član stranke i nisam dobar bosnjo znam stidim se nadam se da ce mi biti oprosteno.Idem iz ovih stopa pustit "Da te nije Alija" i zapjevati glasno ;)