Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama je dovoljna dvosmjerna komunikacija, u vidu: vi nam redovno vodu,mi vama redovno platimo racun! Sve ostalo je ubleha!
Pitanje je malo rijetko i neobično ali u kojim noćnim terminima se može voditi ljubav sa ženskim članovima familije svih uposlenika vodovoda?
Meni se dvaput u zadnja dva mjeseca vodokotlic pokvario.Voda dodje ujutro pa nestane oko 10 ujutro pa je nema citav dan.Pa opet dodje pa nestane navece i sve tako ukrug.
jao, sad ćemo imati s kim komunicirati, ali ćemo ga i dalje pušiti za vodu. utješno!
Ja ih nemam šta pitati. Pitala bih samo one prve čelnike, gdje su završile silne donacije i bespovratni krediti za obnovu vodovodne infrastrukture
Ma mamu vam lopovsku za 2 clana u stanu dodje vode 30km, 19 kubika potrosim kao svaki mjesec isto, u ljtnom periodu i u zimskom, lopovi iz vik-a kazu pa toliko sam potrosiio, pa ko da drzim praonicu.
Šeki is again, Šeki is agin, Šeki is on road again...Taksimetar kuca, ..opa ..hiljadu i sto.. ne pitaj ništa..Šeki je to..
Dinooooooooooooooo pripremi čokoladu
Ja mislim da su vam gradjani postavili sva pitanja koja su imali i oni cekaju vas odgovor pa ste sad vi gospodo iz ViP - a na potezu
Jbt, u Sarajevu nema vode, hej u Sarajevu...to je ravno liku koji je poderao željezne čizme...
sta to znaci prakticno, dosad se niste javljali, a sad kad nazove javicete se da potvrdite da vode nema
pitao bi bradatog premijera kad ce biti vode
opet dakle suplja prica "ispred nas su mjeseci velikog rada" ... pa tu pricu slusamo mjesecima ... ne placam vam racune dok se god redukcije ukinu, sto da vam placam nesto cega nema ... necu
a kanalizacija?
Sredite malo tu fasadu, okrečite unutra, napravite koji šalter...
ma ima 4/5 saltera tu gdje je naplata, druga je stvar sto obicno rade 2
Kad cete smanjit broj uhljeba u vasem preduzecu i broj direktora ? Kad cete smanjit neekonomske plate radnika i administraciju nepotrebnu ? Kad odete u potrosaci centar vidite 3 popunjenje stolice a ostali salteri svi prazni ? Svi izasli na 5 minuta koje se pretvore u par sati ! Kad cete podnijet krivicne prijave protiv uprava prethodnih koje su namjestenim tenderima omogucili da vodovod ode u jos veci minus ? Vecina vasih uposlenika se osjeca kao da su dosli na yabavu a ne na posao.