Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polivate ih vodom da se ohlade
Nema vode ljeti jer ne pada kiša, Nema zimi jer je prehladno pa cijevi pucaju, Na proljece i jesen previse pada kiša pa se zamute izvori !?!?!?
Jeste li raja vidjeli decembarske račune za vodu...nikad veći...isto kao da su nas dolmili vodom i noć i dan, bez redukcija.Bukvalno su naplačivali havu koja je surljala praznim vodovodnim cjevima. Kako su svakodnevno molili građane na razumjevanju, sami ga nisu pokazali jer da jesu računi bi bili naplačeni simbolično. Najomrženija firma u Sarajevu je da se ne zavaravamo VIK na obraz bilo Vladi Kantona.
Korisnik je duzan za svaki dan kasnjenjenja platiti kamatu prilikom placanja racuna, koju obracunava VIK ,a kada korisnik trazi intervenciju , e tada se trazi od korisnika strpljenje ! Vodovodu kamate, korsnicima strpljenje !Nego je li neko razmisljao o kolektivnoj tuzbi za prouzrokovane stete nastale uslijed redukcija na minusima?
Ne misle...ZNAJU da ne zelite da se javite. Debili mrtvi.
nejavljate se na telefone zato i jesu usijani
pojasnite samo zašto redukcije vode u noćnim satima. onemogućeno nam je da na jeftinoj struji peremo peglamo..............dajte raspored gdje kad i od koliko do koliko je sati redukcija pa da znamo ovako ovo dodje kao baš prava samovolja, svaki dan gledaj u grah hoće li biti struje ili ne
Kako ste vi cudan narod u pm nista vam ne valja jel vidite da imaju dve linije i ako je zauzeto njima idalje zvoni telefon prima linija vise poziva istovremeno i nek jedna linija primi 10 poziva na cekanje kad zavrsi poziv jedan ce upast od tih 10 u liniju i tako ide u krug i po tom sistemu sanse da ces upast u liniju su male jer kad god te izbaci linija vraca te na dno liste pozivalaca tu radi samo sreca
ispravka....svi znaju da ne radite i da ste mahom uhljebi
valja dići slušalicu.... naporno, brate
A koliko nam nabiju racune prilikom redukcija kad zrak zavrti mjerni sat...
Lik sebi donio fotelju hahahahahahahahahhahahahahaha jao pa ovo samo kod nas ima
-Halo. Je li vodovod ? -Nije. Elektropivreda je. -E i vama *ebem mater!
Ma hajte molim vas, dignete slušalicu i šutite kad vas se nazove
@HerrcegBosnaPonosna popularan je ovih dana :)
Eee nekao mi lakše kad KLIX napiše članak u ime Vodovod i kanalizacija !!!
lažete brate slatki lažete
Usijao vam se mozak dabogda bagro lopovska.LOPOVI.