Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad više bahatih papaka u Sarajevu nego danas...
Eeeeee da je to spomenik LGBT karaktera imao bi Mandić i stražu oko njega , a ovako to su većinom samo djeca nekih Bošnjaka.
Otkud ti lgb u ovome, druže sija mržnja iz tebe, izađi prošetaj malo niko te od njih neće dirnuti čega se bojiš
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Divljaka ima svuda, ali ono sto mene licno zabrinjava jeste sto se to dogodilo 150 metara od predsjednistva i 150 metara od MUP-a KS, 300 metara od zgrade Vlade Kantona Sarajevo i 250 metara od Centralne banke, ispred jednog od najposjecenijih trznih centara u gradu.
Pogan!!
ovo ozbiljno putam.sto nije autetnicno napisano nermube dodji dolamo, ovo dolamo daje piseban osjecaj.ko su ti ubijeni ljudi. i plus da puse. kod nasih komsija Srrba.
Kako je moguce da na tom dijelu nema ni jednog policajca pa taj dio saobracajnice kao i park je pod video nadzorom nemogu da vjerujem.
Ovo destruktivno djelo po svemu govori da je bilo naruceno iz nekog centra moci. To je samo u interesu kriminalnih centara kojima ne odgovara da normalizujemo zivot na ovim prostorima jer bi to znacilo njihov kraj. Zato moramo svi skupa da se suprotstavimo toj kriminalnoj rak rani drustva koja se cesto krije iza nacionalnih maski. Fuj bagro!
tacno. bila je i bomba. unistice i tramvaje.ne mire se sto nemaju kanton.
sve je ovo maslo sda stranke,koja hoce da pokaze i dokaze da je trojka nesposobna.
pa lijepo postavite kamere na okolne zgrade, pa kad snime zatvorite ga na 20 godina (nebitno koliko godina ima), da tuca kamen po kamenolomu, a fameliju opeljušite do gole kože narednih 150 godina, poa češ vidit kako se takve stvari rješavaju
Jel'de niko ništa nije ni čuo ni vidio...niko ništa NE zna ko je ovo napravio...a kad dovedeš švalerku kući SVI VIDE i ZNAJU ! MRŠ !!!
EDO
Sve se može kada se hoće. Kraj prioče.
Sarajevo grade sta nam papci rade
Mene ne bi cudilo da sam Mandić posalje nekog da ovo radi pa onda on ispadne kao veliki nacelnik a ustvari nema goreg,zar je tesko ovakve lokacije stavit ood video nadzor,apsolutno nije!
Eto kolike su patriote, da i svoje spomenike razvljuju. Pogan bolesna. Ta kasaba je davno bila za rušenja. Sve je tu bolesno, a ljudi posebno. Ima neko zlo u njima, specifično za tu kasabu.
Ovo sve radi sda i salje svoje pulene da bi se uhvatili za sigurnost
Ovo nije prvi put da se u sarajevskom Velikom parku dešava ovako nešto. Dignite kaznu na 10.000 KM za počinioce i dobijate u budžet iz kojeg ćete popravljati štetu i zaustavljate ove hinje.
Snimaj kazni žestoko pa ćeš vidjeti hoće li ikad više. U vrijeme kada je pola grada pod kamerama niste u stanju identificirati počinioce, dokle ćemo tolerisati nesposobnu vlast. Poskupite struju to mora da je rjesenje