BiH
0

Sarajevski tamburaši u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
(Foto: Vanja Čerimagić)
U subotu 07. januara na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu proslavljen je pravoslavni Božić. U Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupila je grupa Sarr'e'Roma, a posjetitelji Holiday Puba zaista su uživali u ugodnoj atmosferi uz muziku benda kojeg čine Amir Karahasanović, Adnan Dado Zimić, Nihad Voloder, Muhamed Jusić i Nihad Krečo.

A večeras u Sarajevsko pivo Holiday Pubu će još jednom nastupiti Sarajevski tamburaši koji su se pokazali kao vrhunski zabavljači zaslužni za odličnu zabavu. I večeras će publiku zabaviti svojim odličnim repertoarom, s početkom u 20 sati.

U nedjelju ASA Čarobni svijet će ponovo biti mjesto izvrsne zabave za djecu od 4 do 12 godina od 10 do 22 sata. Djeca će se zabavljati uz puzzle, crtane filmove, kompjuterske igrice, druženje uz medvjedića Linu, karaoke.

Djed Mraz i vilenjak će i danas u Coca-Cola kući boraviti u dva termina: od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati. Napominjemo roditelje da fotografije njihove djece sa Djeda Mrazom mogu podići do 15. januara u terminu od 16 do 20 sati te vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu će danas biti održan i veliki Bet Live meč sedmice – u 14:00 će svi posjetitelji moći pratiti utakmicu Manchester City vs. Manchester United, a za sve ljubitelje fudbala koji dođu sa Bet Live listićem pripremljene su i posebne nagrade.

Među mnogobrojnim štandovima izlagača na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete posjetiti i štand pekare Huth koja postoji od 1828. godine, te iza sebe ima preko 100 godina veoma bogate historije. Pekara Huth proizvodi najljepša i najukusnija peciva te koristi najbolje od najboljeg za izradu tijesta, a u ponudi su kroasani, krofne, kolači, vafli, te palačinci, koji su od početka Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa bili jedna od omiljenih poslastica posjetitelja. Ponudu pekare Huth, kao i ostalih izlagača, možete pogledati od 10 do 22 sata.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web stranici www.sahm.ba.