Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo Taxi BAGRA Oni au sebi napravili sa mogu samo oni taxirati i da to pravo mogu na svoju djecu prenositi i niko vise nemoze biti legalan taxista jer puta da to ostvaris nema a niko se sa tom problematikom u ovoj nazovi drzavi ne bavi, zasto je to i kako???
Nelojalni monopolisti SARAJEVO TAXI
Ko ti brani da budes taxista, kupis dvije licence i opleti da vidis kako je dobro ketit sat i po i onda ti sLJam sjede i kaze ja cu gore (gore 2.40KM)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne vozim se taksijem ali cuo sam od velikog broja ljudi, da se zale na Sarajevo Taxi i da vise nikada nece koristiti njihove usluge. Zbog neljubaznosti, prepotencije, izbora gdje ce da voze a gdje ne, manipulacijama u cijenama voznji itd. Ja vjerujem da tamo ima profesionalaca, koji ne rade sve navedeno, ali ne ide im u prilog ovoliko kritika...
Vala su taxisti zadnji sljam svakog grada.U saobracaju nema bahatijih vozaca,ne daju zmigavce,valjda mi moramo znati gdje ce i kada ce skrenuti,tukli bi se kada im svirnes,a ako ne podjes iste sekunde kada se upali zuto,sjeti ti se familije do 3 koljena.Uglavnom,nije mi ih zao sekunde,to je bagra koja ne zasluzuje trunku sazaljenja!Cast rijetkim izuzetcima,koje izuzimam iz ovog komentara,ali na zalost njih se moze izbrojati na prste jedne ruke..
Suljagiću, svako ko zna da je pošten nema čega da se boji, pusti te lovačke priče.
jos vi neznate ko su arapi!
ne znas ni ti bosanski pa šta sad
nece ti cigani odbiti voznju na tu relaciju ali krace relacije to im se citiram NE ISPLATI !!!
Baš su taksisti odmah na početku nove godine unijeli malo ''šege'' u naš opori život , jadni oni.
Kazna za odbijanje vožnje ? Hahahahha. Šta sam puta čuo " dže češ ? ma haveru moj neisplati mi se to, može za cenera ako ti paše"
Suljagic od svega ima tal
Klix ne dozvoljava da svako iznosi svoje misljenje ovdje SAMO ONO STO NJIMA ODGOVARA MOZE PROCI
Salijte im stravu:)
Napiso sam komentar da je taxista vrlo dobro znao sta radi, i da je pohlepan za parama i ovi mi izbrisaše komentar.....
Mozda ako odbiju voznju prvoboraca povratnika iz Raqqe,kakvih ba migranata bas ce njih migrant tuziti:))
oni se boge ne boje 80% a jok kazni ako nekoga ne prime
mene par puta odbise za relaciju od 2-3 KM, a po zakonu ne smiju odbiti jeftinije od 200. 😋 😂
....de klix ne seri duše ti....
Svi su oni nekako plasljivi i smotani , pa daaa!