"Neće da dolijevaju ulje na vatru"
0
Sarajevski taksisti odustali od štrajka!
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NISU PAPCI DA SADA NE RADE KAD \' KAPA\' SA SVIH STRANA
a ni para im nije mrska
jest,jest,Almir Durak je najveci krivac,on kad zakuha sa takisstima,onda svi za njim kuhaju,on pokrece lavinu
za sve je kriv Almir Durak;to je onaj sto je platio pet hiljada KM da napravi emisiju kako su ga napali taksisti u Jezeru,a sve to samo da bi bio popularan,jer on zeli popularnost,jer on je ruzan,nije bogat,pa jedino tako je uspio da pricaju o njemu,a inace je on seljak sa romanije
Pitam se. Je li razlog odustajanja ulje ili povecan posao zato sto gras ne radi pa oni imaju posla a i zarade (DOK NEKOM NE OSMRKNE NEKOM NE OSVANE)
znao sam da lazu....pa gdje gulikoze ne bi zaradjivale na ledjima nas postenih!
KO SI TI DA POMISLIŠ BLOKIRATI ULICU... TENKOVIMA IH PREGAZITI, POBITI I ISPOSTAVITI RAČUN... TO JE PRAVNA DRŽAVA.
pređite na štrajk glađu ! Izdržite do kraja!
Vozaci Sarajevo taxija, su ljaga ovog grada cast izuzetcima, vec dogo ne koristim usluge ove firme zbog nekoliko losih iskustava!!!!
E jos su nam samo oni trebali, mogu da štrajukuju koliko hoće to je njihovo pravo i naka izvole, ali da blokiraju cestu e to ne može. Ja bih odmah potpisao da se na njih pošalju policajci s psima i vodenim topovima i da to pometu u roku od 20 minuta. Kraj priče. Ja se slaže s njima da ljudi bez dozvole ne bi smjeli raditi ali bih isto tako uveo kontrole vezane za plačanje dažbina i slični stvari kod \"legalnih\" taksista. Ma ne bi ostalo 100 taksista.
ma pišiti vi što hoćete ali Sarajevo taxi je najbolji
Zašto se bunite što ostali rade, kad ionako ne možete obezbijediti prijevoz svima u ovoj novonastaloj gužvi. Kada zovem taxi uvijek dobijem isti odgovor: \"Nema raspoloživih vozila\", a kada čekam na ulici, ne prođe niti jedan prazan... Tako da na kraju moram pješke...
Prije neki dan zaustavim taksi ispred Unitica, bijeli Golf Variant, Sarajevo taxi. Super je sto covjek (u moru turbofolka i sveopsteg papanluka) slusa Radio Sarajevo, ali toliko je bio napushen ili sta li vec, da mi uopste nije bilo jasno kako uopste vozi auto. Nevjerovatno!
da su blokirao osobno ih raznosio po raskrsnicama psi
da su blokirao osobno ih raznosio po raskrsnicama psi
Kakvo rukovodstvo taksista? Sve sama mafija !
Pa ko je i mislio da će oni štrajkovati sada kad uzimaju \"lopatom\"? Staru bi rođenu zgazili za 20Pf.....