Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce nam buduci medicinari na praksi u tjeku najvece pandemije. U normalnom svijetu priremaju studente svih studiskih pravaca koje imaju ikakve veze sa medicinom za rad u bolnicama jer svaka dodatna ruka pa makar samo pritisak i temperatru mjerila moze pomoci kad dode do preopterecenja ali nema to ne treba.
Šta je sa ISSS sistemom, čitav dan nije u funkciji?
Nema od toga nista niti ce ikad bit. Ovo kao da protesrvuju uhljebi.
Ovo je van pameti, svugdje su studenti ukljuceni u rad zdravstvenih ustanova zato i imaju dobar kadar jer ih dobro obucavaju i kad zavrse dobijete gotov produkt a ne polugotov pa ga tek onda morate obucavati a posebno od 3.godine ti ljudi su pametni inace ne bi dosli dotle i brzo shvataju praksu i idosta su samostalni sto bi olaksalo i zdravstvenom sistemu
Studenti moji nabijem vas iako sam i ja bio jednom student ali u moje vrijeme nas su se bojali dok vas na svu zalost niko nista. Ja iskreno ne mogu da zaboravim proteste za nezaposlenost mladih od kojih se samo dvoje pojavilo pa to je bogu plakati. Mozete ispraviti puno toga ali vi ste nazalost pasivni i letargicni uz to i plasljivi.
Ono kad nam najviše treba zdravstvenih radnika oni se prepucavaju i nedaju djeci da studiraju.
Zasto Spus ovo nije trazio nedavno kad su izlagali zahtjeve ministarstvu?
Eto novih generacija cuj onlline protesti hahahha svasta
Hahahahahaha, pa to vlastodršce dirne kao muha da im sleti na ruku...
E jesi im pomogao ni potvrde nemogu da dobiju da predaju u roku da bi ostvarili stipendiju
E jesi im pomogao ni potvrde nemogu da dobiju da predaju u roku da bi ostvarili stipendiju
E jesi im pomogao ni potvrde nemogu da dobiju da predaju u roku da bi ostvarili stipendiju
DIŽI SE OMLADINO!!!!!!
Shvataju li ovi studenti da su nasi politicari u pravom smislu nepismeni, a tek elektronski da ne pricam, pa kome onda online protestvujete? Da nije zalosno cijepao bih se od smijeha. Vi docekali jedva pandemiju pa da imate izgovor za online proteste, a inace i da je najnormalnije stanje opet biste vi isto.
50.000 studenata na shishama, dok im drugi kroje sudbinu, kakvi ba online protesti, kad je to negdje u svijetu proslo... To je kao i sex preko telefona hahha