Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pekara Alifakovac najbolje somune ima definitivno! :) Porićanin takođe. Jedino su kod njih somuni tokom cijele godine oni 'pravi'. :)
svi vi koji vidite sve osim somuna ste retardirani
Ali teška retardacija baš.
Somun plus topa.
neka mi netko u kratkim crtama objasni što se jede za vrijeme tog posta ,a što ne?
Meho Poričanin najbolji :D Svi u Mehin granap
da li neko zna cime se premazuju i posipaju somuni?
Meni su vala od Poričanina najbolji.
Ja pravim najbolji somun :)
Čudi me da niti na jednoj slici nema nekog znojavog dlakavog brke sa cigarom među zubima kako se zadaje oko somuna. Izgleda da su se popravili od prošle godine, makar kada dođe fotograf. :)
Moje djetinjstvo je, kad su somuni u pitanju, "naklonjeno" ovoj vamo strani (Muharemaga i Mahir), mada su i na Alifakovcu odlični. Sve u svemu pored ove tri pekare, bar što se autentičnih tradiconalnih somuna tiče - sve su ostalo varijacije na temu i lošije kopije.
još 10 ćevapa s lukom i mrtav čoEk, da se ubiješ...njam
Safet Susic Pape - selektor reprezentacije BiH
Gledaj mu poster u pekari,ono krepano đubre alija,PLJUC...
Ako zeli suzivot sa drugim narodima u BiH i normalnu BiH nije trebao nista staviti,posebno onu krepalinu aliju.
To je tvoje misljenje,iskreno i ocekivao sam tako nesto.Zato se nemoj cuditi kada hrvati dočekuju daria kordica ili srbi krajišnika,sa takvim tvojim stavom i podrsci posteru krepanog alije na javnom mjestu nemas sta dobro ni ocekivati za BiH ,zato nikada i nece biti normalna i jedinstvena država.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
porucujem dvadesetku!
Klixovci koliko kosta ovakva reklama...90 % pekara prave ovakve somune za vrijeme Ramazana...
ne prave mačko... ovakve somune prave na Golobrdici (Logavina), Alifakovac, Aiša, Poričanin i Ferhatović.... puno je više onih lepina iz peći na struju...
@bogumila eto vidis...i ona kaze da 90% ovih ...sve ih je manje draga "evomene" :(
PRIKAŽI ODGOVORE (4)