Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi lopina. pod krinkom vjere se sakrili. vide se sad rezultati njihove sposobnosti. Stotine hiljada nezaposlenih , mito , korupcija , vehabizam , itd itd.
eee da nije bilo njiha ne bi mi nikad vidjeli zlatne kašike
Eeee, da nije tebe ne bi znali kakvih nepismenih u Bosni ima. U to ime "njiha"!
ADLER@... papak, "njiha" je izraz predvidjen da se docaraju papci i zatucani primitivci kao sto si ti, koji svakodnevno koristite taj izraz, i koji su dosli u grad, uzeli vlast i sve ostalo sto se moglo uzeti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi budućih hohštaplera, a tadašnjih hodžica, ubudžalih pravnika i milnara. Ko bi rekao da će ovih para smlata preko ruku okrenuti preko 5 milijardi maraka i napraviti vilajet po vlastitoj mjeri.
slabo 500.000 ne zaposlenih danas ima fajde od ovog clanka...
pa kad niko nece moci da gleda...u 17h!!
Najzalosnije je da je danas u zatvorima 10x vise islamskuh ekstremista nego za vrijeme SR BiH.
Idi procitaj islamsku deklaraciju, da lakse razumijes sto je covjek ubio policajca u Zvorniku
Ocigledno je da si procitala, a sad procitaj presudu Suda u kojoj su navedeni dokazi kako vas je Alija prodao kako bi Iransku revoluciju putem terorizma doveo u Bosnu. I kako se oslanjao na vas idiote koji ste potrcali za njim. Citav jedan narod ste odveli u bjedu i siromastvo, narod gladuje i nema nikakve buducnosti radi vas idiota. Ne samo da ce vas svako ziv proklinjati vec cete i u dzehenemu zavrsiti. Bolesnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)