Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je raspad sistema,od šina do asfalta uopšte
@AssasinCreed Mora biti raspad sistema kad ti prvi krades PDV !
Sarajevo je jedini grad u BiH ovo ostalo su prigradska naselja, mjesne zajednice I sela....
Cijelo Sarajevo je u raspadnom stanju.
Samo to SDA ba lije ne vide.
Šta ima u tvojoj ćenifi?
Ovaj prelaz je u velikoj upotrebi školske djece, roditelja i ostalih građana ...jedan veliki užas. Dešavalo se da se noga zaglavi.....pisano je Službi za insp.poslove, Općini N.Sarajevo,. MUP u KS da je ugrožena sigurnost građana na prelazu.....Vladi KS.....Zaključak: Nadležnost Gras-a koji ništa ne preduzima, a jako je teško preći. Na Pofalićima je isti prelaz sređen jer je bilo obuhvaćeno projektom biciklističke staze. Biciklisti preči od velikog broja djece koja prelaze.
Bitbo je da parlamentarci uspjesno rijesavaju svoj problem da dobiju sve placeno, pa cak sto su na njihovu nazalost razdvojeni od svobih porodica. Pa i u Pustinji je bolje nego kod nas.
Sramotno, pa zar nemo niko pametan da ucini nesto
Kad vidim one neradnike pored pruge sa onim narandzastim prslucima, deset ih se povaljalo oko sina i jedan se naslonijo na lopatu ko fol radi nesto tuga brate
da se patetika pojaca, djeca se spomenu sta ce im biti da padnu jednom?
svaki prelaz je katastrofa, kolko se handrim kad malca giram u kolicima
zao mi je nije centar nevrjedi 10 puta vise...
A STO SE TICE TIH PROLAZA BLIZU ŠINA, TU SE MORA UZET U OBZIR DA SAMIM VIBRACIJAMA KOJE STVARAJU TRAMVAJI RUŠE TI PRELAZI!! RIEJSENJE JE DA SE POSTAVE NOVE ŠINE I DA SE OKO ŠINA POSTAVI ZELENA POVRŠINA DA BI SMANJILI VIBRACIJE I SAMIM TIM RUŠENJE TIH PRELAZA!!! 🚋BABO KUPI SINU TRAMVAJ🚋
A STA JE SA DIVLJO PARKIRANIM AUTOMOBILIMA NA TROTOARIMA??? RIJESITE TAJ PROBLEM, OZNACITE PARKING MJESTA I KAZNJAVAJTE IDIOTE NEODGOVORNE DRANONSKIM KAZNAMA!!!
bitno je da se onaj kvadratni metar ispred predsjednistva renoviran i svecano se presjekla vrpca uz pratnju medija... ili one plocice sto se svako ljeto mjenjaju Ferhadiji ... a ovo manje vise ... sto tramvaji apsolutno nisu uslovni za ljude sa invaliditetom ili roditelje sa kolicama ... sto su nam rudari gladni ... koga je to briga ... bitno je da se vrijedjamo i pljujemo po nacionalnoj osnovi ...pozz iz Njemacke
A STA JE S DIVLJO PARKIRANIM AUTOMOBILIMA NA TROTOARIMA?? ZAR TO NIJE PROBLEM??🇧🇦 DRZAVA PARAPLEGICARA,🇧🇦
Eto samo u Sarajevu pjesacki mora pa u drugim gradovima ih i nema pa se ljudi ne zale.
To je to Bosna! Jos glavni grad realno najvise para je tu, zamislite ostale gradove a tek neka sela, puteve i infrastrukturu na sta lici. Kameno doba.
Eh da snime svaki ovakav prelaz mogli bi napraviti film o 8 sati
Sarajevo je od minulog rata pa do danas sto se saobracaja tice i pjesackih prelaza a da i ne pominjem bahatost pojedinih vozaca sa i bez dozvole komotno mogu reci potpuni kolabs.