Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je to utabano, travni pokrivac ostecen, Park zna sta radi. Sad - frezu, pripremiti zemljiste, prihraniti i oformiti travnjak kakav i dolikuje lokaciji. ...A neukusne sale i ismijavanja nad ljudskim sudbinama nemaju mjesta.
Sramota je šta pričate jesu li Njemačka i ostale zemlje poslje nas trebale preorati i srušiti zgrade. Ne kažem ima svega medju njima i olosa ali kako se oni osjećaju bez ičega u istoj odjeći mjesecima jedeš šta ti neko da nemaš wc tuš ništa živiš ko pas. Ne dao Bog nikome da mora bježati iz svog ognjišta.
dao sam ti minus zbog ovoga "mora bjezati iz svog ognjista". Mislim da se bolje zivi u Alziru, Maroku, Tunisu nego u BiH. Zasto oni moraju bjezati? Rat u tim zemljama?
Tu se pišalo i sralo, tako da će trava dobro rast.
"Orah kopah - nedadoše turci, čuvah ovce-pojedoše vuci, zato Novak u ajduke ode"!!!
Ima Islamska vjerska zajednica zemljišta koliko hoćeš koje truhne . AKo ih interesuje dobrobit "braće" Muslimana što ih fino nisu zbrinuli. A i džamija ima glanc novih u kojima ništa nema osim što Hodža prima platu. Sve su ih mogli smjestiti da su htjeli...
Ja mislio ovo slike sa Koševa.
Svaka čast na brzoj reakciji
Migrante naselite u bosnjacke mahale. To su bosnjacka braca po vjeri i dati im drzavno zemljiste u bosnjacki vecinskim podrucjima. Time Bosnjaci dokazuju tzv. merhametluk.
Da necete psenicu zasijat.
Opcina Novi Grad salje nove plastenike, bice paradajza u serd grada :)) :P
jesu li štijali
E ovo je pravi potez! Sada treba posaditi maru i svi da budu stećni i zadovoljni do kraja života!!!
joj sad na autopijaci jeftinooo polovni satora obuce itd. naavaaaalteee narode
E sad ga treba izfrezat...
taman, treba krompira zasaditi