Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kurvaluk. treba ovo zabraniti.
znači, lik je hladno popljiv'o 30.000 glasača koji su mu dali glas. ne znam šta očekuje iduće godine na lokalnim izborima... da mu neko povjeruje možda ?
@xzibitstolac pazi, ja mislim da je on pozitivna politička figura- ali ovo što je uradio je izrugivanje biračima. Ljudi nisu glasali za narednog sa liste, već su glasali za njega lično. Ako već nije imao namjeru prihvatiti mandat - što se onda kandidovato uopšte ? Ovo je najobičnija prevara... nema veze ni sa izborima ni sa demokratijom. Pa ko je normalan glasao za Fahrudina Pecikozu koji će biti u skupstini na osnovu glasova Hadzibajrica ? Kakav legitimitet on ima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tekstopisac Fahrudin Pecikoza u Skupstini Kantona Sarajevo!!!!!!!!Švico draga sto se vratih!!!!!!!!!!!
@sarajovasi Nisi se ti vratio nego su te istjerali
@ispocetka napio se vode sa Baš čaršije :)
Principijelno i dosljedno od Efendica. Tokom kompletne kampanje govrio je da u Kantonu moze biti samo premijer, ostalo ga ne zanima. Premijer ili nacelnik i to je to. Druge opcije nikad nisu ni postojale to je na svakom svom skupu javno govorio.
Pa nasem narodu da se pozlati sve, ne valja. Covjek nikad nije ni rekao da ce biti zastupnik, nego da ako prode zeli da bude Premijer i sta je tu nejasno. Ovakva licnost da bude zastupnik i sjedi sa konakovicem u skupstinskim klupama, zelimo ga za premijera samo
Na svakom skupu i putem javnih obrawcanja Efendic je govorio da je kandidat za premijera i da u slcaju pobjede SDA moze biti samo premijer. Ako SDA formira vlast u Kantonu Sarajevo Semir ce biti premijer sve jasno i transparentno.
Efendic i ne treba ici ako nece biti premijer, kao sto je i sam najjavljivao da ce otici ako bude imao vecinu. Sta treba sjediti i slusati budalastine koje nicemu ne vode. Neka njega tamo gdje je sve pokrenuo
Budala je znala da ce odbit...sve dozvole bilo sta opstina se pita a on nacelnik...nece valjda tamo sjedit za 3 milje mjesecno...
Efendic barem ima rezultate i neka ga u izvrsnoj vlasti.
@munjax Sto se kandidovao i trazio ljudima glasove? A rezultati mu blijede..eno biciklisticka propada, fali par cenata debljine.
Premijer ili nacelnik to je od pocetka govorio i nista vise.
Ko koga ovdje jeb. u zdrav mozak. Koji je manipulator ovaj crvendac Semir.
cuj manipulator, covjek je fino rekao da ce pristati da bude premijer i da ima vecinu, nikad nij3 izjavio da ce biti obicni kantonalni zastupnik i to "vodja" koji nece nista raditi
joj samo da mi viza bude do proljeća
Koji racqu onda uzimate mjesta novim ljudima na listama?!
Decko hoce da bude premijer kantona. Kako je lijepo formulisao...zeli da radi u izvrsnoj vlasti :)
BiH----> Država pijaca!!
Lijepi naš CIK...kad vidiš fotografiju baš se vidi da su to sve neki fini ljudi...
huso cesir na haparatima. mislio je svog tender efendiju efendica instalirati na mjesto premijera da mu stima tendere, ali izgleda osta na nivou novog grada, a i tu ce biti cupavo jer dosta toga kanton treba aminovati. a za dvije gdone trest ce se i ova funkcija kada nip,ns, sdp i df daju jednog kantidata za nacelnika
Za dvije godine taj NIP nece ni postojati. Kad bi se cijelo Sarajevo ujedinilo u Novom Gradu protiv Efendica nema nikakve sanse.
Maglica ili nebula je međuzvjezdani oblak, sačinjen od prašine i plinova. U početku je nebula bila ime za sve oblike magličastih nebeskih tijela, uključujući i galaksije. Danas se kao zajednički naziv za sve ove magličaste objekte koristi termin objekti dubokog svemira.
podvijanje repa i priznavanje poraza u kantonu. nema vlasti, pa sad pucajte vatromet.... gdje god moze bez nacionalnih stranaka, to treba i u raditi.