Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ce svaki starni novinar doci u Sarajevo a ne u centar fasizma i genocida .B luku.Sta god bilo Sarajevo je imalo iima dusu,pa iako se poslije agresije od strane srpski odmetnika sa brda struktura grada promjenila,ono ostaje simbol tolerancije.Mogu ovi smrdljivi geoncidasi da seru,ali u Bl se dolazi samo kad treba neku srpsku zvijer uhapsiti ili se traze neka dokumenta iz vremena agresije na Bih-Viva Sarajevo
hahahahaha...najjači mi je onaj dio gdje spominje svježe ofarbane tramvaje! :D :D
“Nastavlja kako u mirnoj noći možete duž obale Miljacke piti pivo ili bosansku rakiju i raspravljati o uspjehu fudbalskog kluba \"Sarajevo\". Koji klisei, kao da je Miljacka Sena, i ne znam gdje je on duz obale pio bosansku rakiju, a ovo “raspravljati o uspjehu fudbalskog kluba \"Sarajevo\" je stvarno vrhunac. Ocit znak pisanja teksta gledajuci po internetu, pa je mogao samo malo vise sjediti na kompjuteru da razvije tu informaciju o fudbalskoj sportskoj kulturi u Sarajevu i da sazna da grad posjeduje vise klubova.
“Sarajlije su te rupe uredili i prozvali sarajevskim ružama. One su samo jedno od pozitivnih iznenađenja za putnike koji stižu u ovaj grad, piše portal \"The Star\", odnosno njihov saradnik Ben Stubbs.” Nazvane su “ruzama” tokom rata i one uopste nisu uredjenje, tj.konzervirane. Od prvog sloja crvenog voska, nikada se ponovo nije stavljala boja. Sa druge strane, da bog da ti imao ovakvih “pozitivnih” stvari kod svoje kuce. “Još jedan od značajnih mostova je na nekoliko minuta hoda od Latinske ćuprije - tzv. Most Romea i Julije”. Na nekoliko minuta hoda od Latinske cuprije??!! Drugo, taj most nitko, ama bas nitko u Sarajevu ne zove most Romea I Julije, sem par tih zakasnjelih novinara koji koriste stupidne izraze stranih novinara iz vremena opsade, slicne onima “snajper aleja”, itd.
ne zivi taj tu,zato tako i pise
vidjeti ugovore od onih koji ce ih obnavljati
@FAKADEMIK DRUŽE,NASMIJAO SI ME DO SUZA I DO NEBA TI HVALA(naravno,SVAKA TI DALA).
svjeze ofarbani tramvaji
I OPET GROKCE MOJ KUCNI LJUBIMAC POZNATIJI KAO KRMAK MILOVAN NAVIKO DA GA NAMIRIM U OVO DOBA NOCI A JA NEMAM SNAGE DA GA OBESCHASTIM JER SAM UMORAN KAO KONJ. KANADA JE TESKA ZEMLJA ZA NAS KOJI RADIMO OD JUTRA DO MRAKA SJEME MI SE ZATRLO KAD DODJOH OVDE I POKENJAAM SE NA MOJU VIZU I NA SEBE SAMOG. STA UCINIH? JEDNIO STO U ZIVOTU SADA IMAM JE KRMAK MILOVAN JER NESTO NALIK NA ZENSKO NE MOGU IMATI SA MOJOM MAJMUNOLIKOM FACOM PROKLET BIO DAN KADA SAM SE RODIO OVAKAV..
najljepsi grad pozdrav za sve sarajlije iz osijeka
Mislim da tvoj nik sve govori ..KAKA...Mogu samo da se nadovezem i kazem: NE KAKI!!
,,nekad bio grad sarajevo..danas novo ime : novi pazaristan
moj Stubbs, da si iz carsije, racun bi bio samo trecina od toga sto si platio. ;) Al´ nek je tebi bilo lijepo, svi na konju, ha ja.
Suti kad te moj gleda...
eee jesi pametan! zna li tvoja stara da si tako pametan? bolje bi joj bilo da je krme okotila nego tebe