Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, samo naprijed
Cestitke omladino!!!
... kako bolan nejma Bosne ??? djeco naša, ljubimo vas ❤️❤️❤️
Nemojte biti pesimisti, na vlast u Sarajevo ja dosla progresivna/postena/pametna/odabrana/edukovana elita svih elita...od ponedeljka ce biti kolone povratnika u BiH...u Kanton Sarajevo pogotovo i to u opcine gdje je 4-ka pobijedila... :)
Ne znam što ovu balavurdiju i bezveznjakoviće stavljate na portal, kao da je ovo neka vijest...Dajte malo vijesti o Dodiku, šta je danas rekao, gdje je ručao, koliko puta je podrignuo itd.
Nažalost svi ovi idu vani studirati
Sarajlije bravo 👏👏👏🎓🏆
a gdje se održalo to takmičenje ?
I, tako, eto nam novih političara ublehaša.
Ova djeca trebaju voditi nasu drzavu,nebitno nacija a ove sadasnje cobane sve potjerati.
Ćestitka ućenicima profesorima roditeljima ,nažalost u ovoj državi gdje se preferiraju kupljeno znanje i stećena na brzaka u privatnim i politićkim štamparija ova zlatna omladina će graditi tuđe države to je tako sve dok su na vlasti neprijatelji školovane pametne omladine a to su SDA HDZ SDP SBB A SDA koji uhljebiše svoje tupane sa kupljenim papirima sa lažnim znanjem ,zbog toga im slijedi propast i na ovom a i na onom svijetu .
MashAllah djeco
Haj nek' se cuje Haj nek' se zna To je škola mladih esdea
@Latifaga tacno, i kad budes pored nje prolazio mahni "mojim" :)... obradovat ce se kad te vidi :)
Ova omladina će nažalost da završi kod Bake Merkel - Njemačka
Tako je!
svaka cast
Svaka cast pobjednicima. Bilo bi bolje da se skola zove Prva Bosanska Gimnazija. Zivjela Bosna!
Svaka čast, ljubi vas brat. ❤️