Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije se boje novogodisnjih teroristickih napada koje im je plasiro portal klix.ba. Velikosrpska politika dodik i njegov expert za terorizam galijasevic dzevad nisu uspjeli nagovoriti ni jednog teroristu da se makar malo osjete u prognozama.
A u kojem su to Beogradu ulice danas puste Klixovci? Malo se informisite,novinari ste. U BG-u je danas,tradicionalno,Ulica otvorenog srca, ulicna manifestacija sa sviracima i programom humanitarnog karaktera gde se skuplja novac za paketice za napustenu decu,a ujedno se i gradjani druze i provode na otvorenom. Svi ugostiteljski objekti u centru grada regularno rade i krcati su.
Džaba semafori troše struju
Ovako bi otprilike Sarajevo izgledalo kad bi se počeo implementirati aneks 7 Dejtonskog sporazuma "svak' na svoje".
Ponapijali se vjernici pa maHmuraju..
Linije miriju jedino oko zelje i slatkog. ćošeta laka sporadična pucnjava proizvedena sinoćnjim mješanjem izmedju bureka i sogan dolme