Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo dozvole gradnju zgradurina sa kojima se sprječava strujanje zraka, a onda se lafo brinu za pluća grada...
To je prvo sto je Konakovic uradio kad je dosao na vlast - ukinuo zabranu gradnje … Evo i slikaju se uz poplave - pozeri pokvareni
Zadatak centra da prati trend zagadjenja, sacinjava izvjestaje i daje prijedloge... Znaci, uhljebljeni ublehasi koji nece nista konkretno uraditi da se zagadjenje smanji ali nam treba biti lakse jer ce nas informisati koliko nam je zagadjeno...
Samo zakon o zabrani lozenja i inspekcijski rad u KS moze nesto donijeti dobro i nista vise, kakvi elaborati i izvjestaji mogu promijeniti ovo stanje.
Najbolja ti je provjera odi na planinu i pogledaj odozgo , da negovorim kio je osjecaj kad ulazis u grad.
Zabranite lozenje uglja, loz ulja i guma. I zatvorite Centar za upravljanje kvalitetom zraka.
Martin Tajs na aparatima
Treba pod hitno organizovati centar za pračenje gustine kiša i brojače snježnih pahulja.
Ako želiš nešto da propadne i da zadrzis rješavanje problema sako" formiraj komisiju" Stara provjerena taktika.
A zna li se hoće li centar osim nagomilavanja podataka koji se već ionako znaju, moći PREDUZETI nešto protiv zagadjenja?
Ova vlada nije uradila ništa po dva meni najvažnija pitanja: obrazovanje i zagađenje zraka. Imaju dobrih poteza u drugim poljima ali ovdje čista 1. Glasao za njih.
Kako ukinuti loženje guma, uglja, peleta, drva? Kako ukinuti vožnju vozila sa < EURO4 motorom? Kako bilo šta uraditi, kada ste upropastili ovo malo naroda i države što je ostalo da trpi vaše liječenje kompleksa, bagro stočarska?
@rykn0w Fino uvedes zakon i zabranis vozila ispod euro 4, dizele ispod euro 5 i zabranis prodaju uglja.
Želim upoznati ženu za jednu noć.
@MajmudinObdareni … ne znam koliko dugo si u braku, ali ako je nisi do sada upoznao i shvatio sta hoce, nece ti biti dosta ni 20 godina, a ne jedna noc :-)
A Tajs
Znači pravite radnu grupu koja će nakon nekoliko godina da objavi izvještaj u kojem će konstatirati trebali u Sarajevu Centar za kontrolu zraka... Dok u isto vrijeme na milion sajtova možete saznati kvalitet zraka...
Još uhljeba da se zaposli na državnu kasu