Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I voziš se od Malte do Pofalića i 2.5 KM platiš...
ne vozis, pricekaj drugu liniju
@šefica a da se proseta tom relacijom, o tom nisi razmislila Jeste sistem naplate karata debilan kao i trNvaski
daj ba vise moramo li zaostajati bas u svemu... nadji neki sistem plati i nek se placa koliko se vozis... vozis se tramvajem od otoke do malte karta 1.80 smijesno.
@FlavorPlus1 ako se stalno voziš javnim prevozom kupiš mjesečnu kartu i završiš. Vani je 1 ili 10 stanica metroom 2-3 eur, a nude se još opcije za turiste 72h i slično. Domaći mjesečna ili plaćaj pojedinačne karte. Sistem što spominješ je fer ali komplikovan i mislim da se ne bi mogao plaćati kešom, nemoguće je
@Dosta kako cu kupiti mjesecnu kada nisam prijavljen na poslu
nek je tramvajska 1,6 ili 1,8 pa ti se vozio od remize do čwile.. il od drvenije do remize.. halo,pa 'sredite' malo to.. nesto..evo u komentarima ima 3 extra prijedloga.još da nagradite komentatore što su vam dali ideje..hajmo VladaKS
"Sarajevska vlada", ha,ha,ha..
Molim vas, samo prepišite sistem naplaćivanja javnog prijevoza iz razvijenih zemalja. Pa ne tjera vas niko da izmišljate nešto novo, za to svakako niste sposobni, samo prepišite. Ne može cijena 1 i 13 stanica biti ista... To je većinski i razlog zašto raja neće da plaća karte ..
Ovdje se vidi da se neko uradjuje u ovih 0,50 KM ili ti ga pola marke. Ova linija je postojala vozio je centro i cijena je bila kao cijena komercijale a sad 2,50 KM zasto neko ce dobro da se obogati.
propadose ko fol a voznja im kosta isto za jednu stanicu kao i za deset.
Ovu sliku okacit ispred grasa, da vide ljudi kako se peru autobusi.
Zasto se ovakvim minornim stvarima uopste bavi VLADA?
Sta god kako god, ali svaki dan nesto ova nova Vlada KS uradi, ili ocisti park ili utvrdi ili imenuje komesara.....
@gooUser1561888010 "Urade" ono što mogu na portale stavit' da mažu oči takvima k'o ti.
Gdje ste sada miševi?