Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista vi ne znate uraditi,samo raskopat i ostavit tako mjesecima da stoji
@F.E.A.R. gur guj kopile
Ameri se vozaju po Marsu s roverima i to bude vijest, a ovi nasi uvode struju i poplocavaju ulice, bravo.
@JahacMagle2019 Gdje si vidio sendvicara u hag
fol je u podlozi
Kocke se mijenjaju vec tri puta najmanje od poslije rata . Samo se pare peru i neko uzima talove. Dajte vide uradite jednom za sva vremena te koxke da vise ne to u ili asfaltirajte cestu be tih kocki. Nije vrijedno tolikih pare i zivaca gradjana da zarad izgleda kao nekada davno ,da se jos ko zna koji put te kocke rade i opet ce biti Jovo na novo
DINALSA poznata firma koja nakon isteka garantnong roka garantovano sve pocne da propada....
Dobro je da nisu asfaltirali kao sto smo navikli da gledamo. Modernizuju kulturno-historijske znamenitosti do neprepoznatljivosti.
Mogu misliti koliko je ovdje bilo "strucnjaka" iz mahale da vise radnicima na glavi i govore da to ne valja, kako bi on, itd. Jadni radnici.
Ja procitala “tokom radova popravljeno nekoliko objekata” i obradovala se, kad ono...
Kako bi bilo lijepo da se novinari malo potrude, pa uvežu da je ova firma Dinalsa nedavno radila famozni kiosk od 250K, a sada imaju problema sa preslaganjem kockica za 400+ hiljada naših para. Mogu se kladiti da će uzeti i posao u Štrosmajerevoj. Malo neka se ispita kakva je to specijalna firma koja ima tako unosne ugovore.
@Shah81 Upravo si se popišao po stranačkim novinarćićima. Pitanje ko je ta firma je odlično :) Generalno ko su firme što izvode ovakve radove
Naslov vam je top
Standardno. Iskopajte narodu bunare pa da imaju vode 😂
Gur guj ubice sr