Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasala sam za Srdjana i gorko se pokajala. Kakav promašaj, kakva fula. Mi ovdje jednostavno nemamo za koga glasati, sve je to ista bagra i to je to. Dno dna.
Nisi ti iz Centra uopste, jos jedan SDA bot komentar.
@123bosna ma važi, ja sam SDA bot, sve si u pravu.
Koga će SDA kritikovati ,svukli su tolike firme i institucije na 0.
Ovaj mandič šta god dotakne uništi
Mrsh bagro lopovska nepismena! Vi cete nekog da kritikujete, mrsh!
Ko o cemu SDA o "radu" 🤣
Poklopite se ušima.
Sta je to Kosovac radio punio kasu stranke SDA kukaju jer im je presusio potok, ko god dodje uvijek ce interesi pojedinaca biti ispred naroda ili dobrobit zajednice
Sta je to Kosovac radio punio kasu stranke SDA kukaju jer im je presusio potok, ko god dodje uvijek ce interesi pojedinaca biti ispred naroda ili dobrobit zajednice.
jel alija za ajandzica u ratu dao 50 četnika?
ista ona sda koja nikako nista ne radi sem pljacke 30g, mars stoko pogana
Ovi se samo bave populizmom iz SDA, valjda kad godinama to radis ne znas za nesto drugo. Ja se nadam da je narod shvatio i procitao taj populizam. Od toga nemamo nista sem price, a njihov nacelnik neka vrati bijeli hljeb pa cemo dalje pricati.
Sda samo da prihvati da popuši kurac Jebem vam majku svima počev od bakira
Zeleni UZP se pojavili. Imate li kritike za ventilatore koji su ubili stotine ljudi? A za trafiku od 280 hiljada maraka. A za kradju milijarda km akciza? A za ubicu sa Kcus-a? A za pedercinu Fikreta? A za Fadila. Za ukrafrne kurbane od djece? Za 0 km autoputa? Za svinju Zahiragica?Za prodanog cukicu Zeljku?
Ma ja, ne valja vlada Kantona, rade se pruge, nabavljuju se zracni traktori, nove tramvajske, novi trolejbusi, al' ne valja vladaaaaa 5 para. Bolja SDA bila koja je bila u Kantonu preko 20 godina HAHA
Najgori načelnik od trojke definitivno Sviđa mi se gradonačelnica Sarajeva i nije los ni Muzur ali ovaj je zalutao BGM
Nivrineme ne moze ublaziti bol zbog izgubljene pozicije nacelnika Opstine Centar Hahahahaha