Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro necu viae
Sto onda pustate da se normalno prodaju po radnjama.. cak i fiskalni racun dobijes.. sve regularno... a kao ne smiju se onda koristiti.. smijesno...!!!
Ma znaju da će bit gore neg sam kad se ćumur loźi i stare gume i plastike..
Policija upućuje apele umjesto da izriče novčane kazne za narušavanje javnog reda i mira i korištenje pirotehničkih sredstava. Istina da to većinom rade djeca koja ne mogu krivično ni prekršajno odgovarati, ali treba udariti roditelje po džepu, jer su im oni dali petarde u ruke.
Ako vam je do pucanja uzmite fino pusku a ne ove gluposti
i gradjani upucuju apel policiji...da prestanu cuvati ledja ratnim i poslijeratnim kriminalcima...koji su na vlasti...a usput da i ne kordiniraju sa dilerima i auto mafijom...i da manje posjecuju kladionice i kafice...kada su na duznosti...
ovo samo kod nas ne dozvoljavaju svugdje u svijetu u prodavnicama mozete kupiti vatromete
sinoc gledam sa balkona...pet sest djevojcica svezali petardu (raketu) za moje tek zasadjeno voce u mojoj basti........i pale i pale i pale........malo mi je falilo da sidjem i da sve i jednu istucem......gdje im je pamet ??? gdje su roditelji.......
Otvorio sam clanak da nesto slicno napisem. Prolazim i vidim djeca bacaju petarde. Roditelji su na Instagramu.
@forris da da...........vezali te rakete za moje breskve.....tek zasadjene.........malo mi je falilo da ih izbatinam