Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nije udario samira hurema samo sirotinju smiju
kakva sirotinja. sve go klosar drogiraju se po aleji, otimaju curama torbice, vade nozeve i djeci telefone uzimaju
@Skinhead1921 majstore ne trebaju meni slucajeviX ja to gledam, ali ja i znam kako ide kada se kamere ugase. ono je sve kulturica, ovako se posao radi. procitaj malo sta se pise po portalima ko je ovaj "osteceni" i sta je radio. dosta je ovih zbog kojih ne smijes dijete poslati u grad, u prodavnicu. dosta je je6o ga majka hocemo li ikada u miru da zivimo. samo neka udaraju. i ja kad us3rem prvog nek me prebiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo branioci ljudakih prava klosara i lopova...ukopajte covjeka koji se ne da klosaru da ga zayebava... sutra kad vam taj klosar presretne dijete i spuca mu ovako samar i ukrade telefon ili provali u kucu, garazu, trazite od Klixa da mu zaprijeti kako to nije lijepo raditi i naravno da objavi snimak svega toga...
Rodjo ne razumije, dzaba. U drzavi je zabranjeno samovlasce. To je ono kad ti neko ukrade nesto i ti ga polomis. I onda dodje policajac i napise i tebi i njemu kaznu. Zasto bi onda policajcu bilo dozvoljeno samovlasce, a meni zabranjeno. Ovaj policajac bi iznabadao sakama bilo koga, bio on klosar ili muftija, samo ako mu nesto zasmeta.
@fantom e kada ti ovako policajac (ako se i moze nazvati policajcom) rokne dijete nemoj da trazis pravdu po trgovima i parkovima !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
pa se zalite sto policija ne radi svoj posao. prozivaju ih gdje god stignu ovi sugavi novinari. sirenje demokratije i ljudskih prava. kakva ljudska prava, to ne postoji. samo tvrdo sa narodom. nema druge
vrlo jednostavno sta da ja samar udarim policajcu
Istraga se i treba provesti
taj da nije zasluzio samar vec odavno bi se zalio, ali posto gaje zasluzio i dobio nema od tog nista...
Cuje se na snimku, da ovaj huligan nema respekta prema policajcu. Da ga nije osamario, sutra bi ga pljuno, prekosutra bi on opalio samarcinu policajcu. Policiju treba postovati, ne diraju oni nikog djaba.
To se zove sloboda govora, na što svaki građanin i građanka imaju pravo to što neki naši policajci sebi puno daju za pravo pa sebe češto stavljaju ispred zakona, to ne treba poštovati, već kazniti.
Tako su, zbog privatnih razloga jednog od pripadnika saobraćajne policije, napali jednog advokata, pa kasnije najebali:D Još se vade, čujem. Ako im se pusti to su ......
Ne znam čemu istraga? Ako policajac ne zna, ako u MUPu ne znaju, zna ovaj klošar zašto je dobio šamar.
Ako pažljivije se pogleda snimak vidi se da je ovo namješteno.Sami procjeni te,da li se sa ove udaljenosti može ovako kvalitetno "ton" snimiti?Da li osoba koja prima ovaki šamar ovako reaguje? i još par pitanja ima Sve mi ovo miriše na na namještaljku!!!!!
policija je 1000000% u pravu!
Ovaj što je dobio "pljusku" 1000% je zaslužio , Ljudi kani te se EU zakona i nekakvig konvecija.Ovde policiji treba dati odriješene ruke da štite zakon i da ga oni sprovode a ne kriminalci na vlasti.
pazi šta želiš, moglo bi se ostvariti, znaš li šta znače ''odriješene ruke'' i šta bi se desilo kada bi se ta moć zloupotrijebila.
ovo treba marisat gdje ga stigne vidis mu garda klosarskog narkoman klasicni cuj policajac kriv ovo je preventivna mjera dic covjeku platu 10% odma
Položio je ispit sutra će biti komesar
Jel iko razumio sta ovaj u crvenoj majici govori?
Ako je ošamareni sin dotičnog policajca, onda podržavam. Sve drugo je za osudu....
Hapsitinroditelje koji šamaraju vlastitu djecu.
Vidis ti ove sda ilidzanske policije, tuce nejac koja se borila protiv grube titine milicije, za svoja gradjanska prava 😂 kuka Bosnjo kad tuku, kuka kad ne tuku... tuci milicijo pozlatile ti se 💪👮‍♀️