Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaveli naknadno
U prijavi piše...Nakon pročitanog članka o počinjenom udesu na Klix portalu i objavljene fotografije auta sa jasno vidljivom registarskom tablicom bla bla......😂
Zašto se na Titovoj ne postavi radar? Budale non stop jurcaju a puno pjesaka sa obe strane.
Sigurno je vozio 60 km/h kao sto je i propisano na toj dionici :)
Srbija ce popusiti u kosarci da ce biti sramota gledati.
E.bo te pjesak nastrada golf
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
Ovo ti je ono " kad se pos.res onda i polizi "
Operativni centar ,a nemaju informaciju
sta pjesam trazi na cesti? osim ako nije prelazio na pjesackom na zeleno
Gdje su sad oni pametnjakovici sa prosle objave???