Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da ti stari dizelaši zagađuju al ja mislim da je glavni problem toplane i lozenje drva i ćumura
@mostar088 sve je bitno, auta, sistemi grijanja itd, svaka zabrana je dobro dosla kad je zdravlje ugrozeno!!
@mostar088 vidis mi znamo sta je problem ali ovi krmci sto donose odluke ne znaju
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
UVELI STE ZABRANU UVOZA VOZILA EURO4 A PO DRZAVI SE VOZAJU EURO 0. NISTE VI UVELI DA ZASTITITE GRAĐANE VEC DA ZASTITITE KRAMAR ASA AUTO I NEZNAM KO JE TRECI IZ TKZ RS. CUJ NE MOZES UVESTI NPR. MERCEDES EURO4 20O8 GOD.KOJI CIRKUS OD DRZAVE.
Poruka za vladu neka pogledaju TLN prije ratnu gdje je bilo ono prno mahmut nemeres dahnut a nisi imao ni frtalj auta kao sad ali udari po sirotinji
Danas se već vide rezultati poduzetih mjera, hahahahahahah!
Jako...baš,ono,jako...
Sa ovim priprema se trebalo poceti u proljece, a ne sada kada je kolaps nastupio. Uhljebi!
Kakve su ovo zabrane ,ispod euro 2? Dizele treba ispod euro4 zabraniti
Kako to ima uticaj na cijenu nekretnina ? Gdje nestane korišteno ulje iz servisa i što policija ne zabrani ulazak kamionima što prevoze ugalj ?
BRAVO, TAKO BINTRWBALO KROZ CITAVU GODINU DA BUDE!!! UKINITE EURO 1,2,3 MOTORNA VOZILA, I NARAVNO DA BINSE VISE TREBALO ZAOBILAZNICA NAPRAVIT OKO SARAJEVA I I.SARAJEVA!!
Jeftinije je cekati da vjetar puhne
meni ovo izgleda prilicno glupo, oni će ko fol zaustaviti i zabraniti voznju tog nekog Euro 2 dizelasa koja traje pola sata, pa i toliko dugo zagađuje, a vamo po brdima Ibro i ekipa 24 sata lože šta stignu, od lošeg uglja , guma, plastike laminata i nikome ništa!Ma hajte molim vas, bolje recite NE PODUZIMAMO NIŠTA!
Kolone silaze nož vraća nigdje MUP kolone jučer na Grbavici nigdje MUP ali uredno kažnjavaju kod Vijećnice
Verovatno bi zaustavljali auta sa EURO 2 (i manjom) normom kada bi ih vidjeli od magle
Sva vozila ispod euro 4 na presu i zgnječiti.
cuj zabrana euro2! pa to je besmisleno totlno a na uvoz vozila ste uveli euro5! zašto ne napravite zabranu da ispod euro 5 ima totalnu zabranu?
Eto vam lozenje i dizel
Nema, vlada mora odlučiti. Ako želi čist zrak, davati subvencije na benzince i plin u domaćinstvima. Možda je to bolja investicija nego i jedna druga. Jer kad bolnice počnu vrviti od kroničnih bolesnika, bit će kasno.