Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne shvatam ove ljude koji ne stave masku pa plaćaju kazne.... Mislim ni ja je ne stavljam rado ali mi se ne bacaju pare zaista.
isto sa ovim 5G glupanima, mi jos ni 4G nismo uveli kako treba a oni javno prijete da ce paliti tornjeve? i slikaju neke antene ???? al stas neobrazovanje je ozbiljan propust u zivotu.
@gooUser1563701828 Je li vlada obezbijadila dovoljan broj maski u prodaji ili se narod snalazi? Mjera za maske sto ih Federacija BiH primjenjuje je svjetska, to je put kad ozdravljenju, medjutim ne vidim koristi kad su granice sa zarazenom Srbijom otvorene i uskoro ce virus izbjeglice iz Srbije poceti bjezati u Bosnu, vjerovatno oni bogatiji su vec pobjegli i time ce zaraziti Bosnu. Znamo da Dodik je vjerovatno vec sad super spreader.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sam u autu i da nosim masku
Debili drotovski!
Ološ drotovski! Instrument politike! Fuj!
Idu dvojica policajaca Vilsom, rasirili se punom sirinom pjesacke trake, nesto bi im bilo da stanu jedan iza drugog kao i sav normalan svijet kad se mimoilazi sa drugima.
Ovaj Jusko Ismir po struci MESAR, jer nema druge stručne spreme da je regularno završio, uzima sve prednadleznisti komesara i ponaša se prema narodu kao prema stoci. Postoji poslovica : birali ste pa gledajte !
Ako treba sankcionisat dajte i one što puše u šalterima, pa kad dođemo registrovat auto ili neki dokument tražit moramo udisat njihove dimove čekajući na uslugu, dok oni i one pripaljuju. Tu nam ne pomažu ni maske.
Joj kad bi Solak uveo da se mora skakati ne jednoj nozi ko izlazi ili da se mora nositi teniski reket i 9 loptica, mogli bi pisati još više prekršaja i praviti se da rade nešto korisno! FUJ! Kako se u ogledalo moźete pogledati?
Moze li jedno pitanje?Ako si sam u autu i vozis sam, moras li imati masku na licu? Jeli to za kaznu? Ne vidim smisao jer nemas koga zaraziti niti mozes biti zarazen ako se vozis sam u autu.
Lijep pozdrav ali maska ne štiti od korone samo mi se faca upari i teže dišem tako nema potrebe nosit je
@COVID2019 Maska stiti od Corone, maska FFP2 sa oko 95,5% i maska FFP3 sa oko 99,95%. Znaci ove dvije stite i da ne budes zarazen i da ne zarazis druge kad ih nosis. Sto se tice kirurskih maski ili onih zelenih, plavih itd, one samo stite da ne zarazis druge, medjutim one ne stite one koji ih nose jer je Corona virus manji od otvora na filteru te maske, tako da tehnicki moze proci kroz njih.
Da li pitate čemu služi policijski sat kada su svi restorani, kafići i prodavnice u tom periodu zatvoreni????????
@ZagiZu Da ljudi ne setaju po parkovima, ne trce, ne voze bicikle ... ne pljackaju, ne pale sistemski sume iznad gradova gdje su Bosnjani kako bi stvorili haos itd?
U mom gradu vidim neke policajaca koji ne nose maske i šetkaju se!
Ja kako vidim, policija se uglavnom pridrzava odredbi, slabo koga vidim da spusti masku s lica ili da ne nosi rukavice. Vise im zamjeram sto ne udaraju drakonske kazne za ove divljake sto koriste situaciju i majmunisu po ulicama. Frajko juce drifta po rondou na Ilidzi, dakle bukvalno drifta, a bilo je saobracaja okolo. Katastrofa.
@zecko_kupuz Imas mobitel, snimis registraciju i sta radi i fino posaljes policijotu i K(ato)lixu. Sigurno ce to objaviti.
Dakle, ako su naplacivali kazne kao sto je recneo po 500 KM to je preko 150.000 KM samo juce. S ovakvim gradjanima nama ne trebaju krediti.
Džaba ste ljude zatvorili. Pustite ljude da hodaju, šetaju. Kakve maske, kakvi policijski sati, kakvi bakrači...
Narodna policijo!!!! Mater vam )ebemm.....