Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudinu stanici nemaju papira za printanja izvještaja, računari stari po 15 godina a kupuju se nova vozila vrijedna milione. Tenderi su čudo!
Hahah to sam se i ja licno uvjerio. Kada sam im vidio pentiume mislio sam da sam dosao u muzej a ne u stanicu policije
@sporticus....njihovo je da puca a ne da kuca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u buregdzinicu sa stilom :)
u kladionicu sa sda osmicom il iphone sedmicom
A vi građani, vozite se u starim tehničkim neispravnim autobusima sa ćelavim gumama. Kada dođe do tragične nesreće, a doći će kad tad, onda neće niko drugi odgovarati osim vozača.
Mozda je vrijeme da se i narod malo obnovi. Zutim prslucima na primjer
jel ovo bookir i osmica zavrsise sda potrcku budnji milionski tender za kojiniko ne zna broovo bosno
koliko su radara nakupovali i kamera, čudi me da nisu helikoptere nabavili a ne auta, kako se može dobro živjeti od harača, tako su i turci 500 godina, pa dođe kraj i tome
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Cool
ni manje ni vise nego 'ibridni modeli Tojote, braleee eeee eee😁😁😁😁
murija je najveća mafija svugdje ne samo kod nas
@DamirDamir123 Mora da si i ti drot pa ih branis.Znam ih dosta koji su suspendirani i na kraju vraceni u Mup.A znam sta su sve radili i kakvim poslovima se bavili.Mozes ti prijavit i sve,ali policija suspendira i nakon kratke satro provjere vrate ih na poso.Sigurno da im zaprjete komandiri da nesmiju suradivat sa automafijom,zmirit kad se droga protura itd itd.
Ovo neka donacija od automafije ? Da se usute za ona ubistva i sranja koja prave ????
Samo da mu ih ko ne ukrade
I kazu RS kriva sto je drzava podjeljena.Ovi kantoni su ko 10 RS-ova.Svaki ima svoju vladu,parlament,policiju,premijera,svoje zakone,sudstvo i budzet.Treba to ukinuti sto prije ako zelimo jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu sa jednom policijom,vojskom,parlamentom,vladom,premijerom,predsjednikom,zakonima,ekonomijom,obrazovanjem,sudstvom,administracijom i jos mnogo toga...
ekstraaaaaaaaa, sad mogu ko gospoda da parkiraju na trotoar dok im gazda placa kafu da ne pisu one pred kafanom
Fotografises, ako se bojis otvoris novi racun i anonimno pute e-poste posaljes na komesara i jos neke adrese i trazis odgovor od istih sta je preduzeto. Nema sanse da se moze desiti da ne reaguju i da ti ne odgvore, pouzdano znam, provjereno, tako da ko kaze drugacije laze. Imas i opciju krimo-lovac pozoves ili posaljes fotografiju i opet trazis odgovor. Kada to budes uradio onda ok, a ovo sto ti pises, to ne pije vode, to garantujem da lazes. Do tada suti i ne glupiraj se.
auu nisu valjda i oni uzeli Dacie ko zdk, propast od vozila
Da ih barem koriste za ono za sto su namjenjena.. ccc