Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koncept forme od 4 vrste drveta od kojih svaka predstavlja drugu kulturu, ideju itd. a vezane u jednu cjelinu.... zanimljv je. Koncept onoga sto se promovira - multkulturalnosti Sarajeva.... pa imaju Kinezi ovdje na Stupu vec godinama ljude koji savrseno dobro znaju kako to u praksi radi, odnosno... bas i ne radi. Izbor Vijecnice (kao makete u svjetskoj postavi izlozbe) bi trebao simbolizirati razaranje grada 92-95?Opet pokusaj politizacije...i to uzaludan. Jedan popis baca sve price u vodu.
tamo su kuce od marmelade i prozori su od cokolade
Kocka odražava simboliku kockanja i klađenja u Sarajevu.Neki dan je bila ta tema.Najviše kladionica u Evropi. Istina mogao se napraviti i začarani politički krug ili piramida pada privrednog razvoja BIH.
This sarajevo cube is very very very... interesting............ I am very very very......thrilled....... wonderful for fools !!!! 這薩拉熱窩立方體是非常非常非常...有趣............ 我非常非常非常激動 ....... ......
pa to i ja govorim. ja sam i citala o toj kocki u avazu pa ni tamo nisam skontala bit ni pricu oko te kocke. stalno se stavljaju polovicne informacije, bas ko da su sa facebook statusa!! ja sam arhitektica i dobro znam dosta oko tog expoa, zato mi je ovo sve jadno
Ovaj tekst kao da ste sastavili iz Aidovih Facebook statusa, pun je subjektivnih tonova a ništa nismo saznali iz njega, ni koliko je ljudi posjetilo naš paviljon ni šta su najviše gledali, otkud uopće kocketina na izložbi, šta je ideja kocke kad je i Makedonci shvaćaju a ja ne.
ne kenjajte kad niste mrdnuli dalje od bascarsije seljadijo bravo aide majstore.
Selma, kažeš \"stolar ne može biti umjetnik\"??? kakvo ograničeno busanje, usko ograničeno...
Selma Selma, zdravo Selma, zdravo!!!! Aid legenda! svaka cast, jeste co\'jk umjetnik i dobro je da nas ima ovakvih koji nas mogu u dobrom svjetlu prestavljati! Kakav jad da nas Selma prestavlja kao sto sebe prestavlja kroz svoje komentare... Zdravo Selma! Obrazuje se Selma!
e jaduljo, bice da tvoj \'rad\' nije pros\'o dalje... aid je institucija, covjek samo takav i od kojeg bi mogla svasta naucit\'... drago mi je zbog njega jer je sve postig\'o svojim trudom i mastovitoscu, 4 vrste drveta, 4 kulture, katedrala, begova dzamija, sinagoga i pravoslavna crkva.... jaduljo
pipo ti suti :)
@selma ljubomora je cudo, ti mozes crci a ja stolar bio u kini u sad mi nude milionse ugovore :))) Bih4ever
blago nama i nasoj umjetnosti! opcina stari grad je raspisala konkurs za idejno rjesenje i tad je pobijedila ta \"kocka\" koliko ja znam i onda je izabrana da ucestvuje na expo sajmu u sangaju. bio je clanak u dnevnom avazu i cijela ta kampanja oko kocke je skroz primitivna, a covjek koji je napravio je stolar i nije nikakav umjetnik ko sto pisu po ovim nekim portalima. ovo je sramota za nasu drzavu i za nasu umjetnost! kakva kocka, kakva umjetnost???
mislili da je klupa, pa dosli malo sjesti.
ti papak nauci da se bosanski pise malim slovom, opet nasli masovnu grobnicu, kako vas vise bolan nije stid???