Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce vam americka zastava? ako se zalazete za mir u bih onda uzmite muslimansu, srpsku i hrvatsku zastavu pa ih istaknite. vidi se ko vas placa.
muslimansku zastavu?
@newcomer pa mislim neku bosnjacku koja njima godi, dali je to ova bih ili sta vec nije ni bitno.
Eee moja omladino, zalosna je cinjenica da je jako mnogo onih koji vam se trenutno ismijavaju. Al ne marite za takve, jer ti ljudi ne znaju za bolje. Njihovim venama tece mrznja, zeljni konflikta i sukoba i jedino sto znaju je provocirati. Al evo od mene imate podrsku za MIR ✌ i samo nastavite tako. Vi ste buducnost BIH .
Treba na nivou BiH organizovati referendum, da li je narod za ukidanje granica na prostoru SFRJ, i slobodan protok kapitala, te za saradnju na univerzitetima i reciprocno dozvoljavanje studentima da studiraju u pomenutim drzavama na racun budzeta? Pitati ljude da li su i za neki ujedinjeni sport, zajednicka fudbalska lifga i slicno...Dajte vise ako Boga znate, i jedni i drugi i treci unormalite se i da nesto napravimo u zivotu. Pozdrav za sve dobre ljude u BiH...
http://www.source.ba/clanak/Alen/416587/I-Srbi-su-shvatili-da-je-referendum-laz-Izlaznost-je-mala-ispred-Doma-kulture-trenutno-nema-nikog
Hahahahahahahaha šta je ovo novi Krug 99 😂😂😂😂😂😂
http://www.source.ba/clanak/Alen/416587/I-Srbi-su-shvatili-da-je-referendum-laz-Izlaznost-je-mala-ispred-Doma-kulture-trenutno-nema-nikog
Hahahahahahahaha tjesite se hahahahahahahaha
gresite..da bi BiH usla u NATO potrebna je saglasnost Srpske a u tom pogledu referendum u celoj BiH ne bi bio od koristi.On mora biti sproveden samo na teritoriji RS-a.Ali, da se ne zamlacujemo stvarima iz daleke buducnosti..pitanje je koliko ce jos RS biti deo BiH..bojim se da to nece docekati odluku o ulasku u NATO.
Kao i Šiptari samo nosaju zastavu Ameriku. Rekao bi čovjek da žive u SAD, a ne u FBIH.
Čekajte dok završi referendum pa onda mirujte.
Republika Srpska da gradi dobre međususjedske odnose sa svim državama u okruženju, bilo da se radi o Federaciji BIH, Hrvatskoj ili Srbiji.
@Denin60 Imamo svega Bogu hvala, Republika Srpska je energentski gigant, ali do punog kapaciteta ne može da dođe zbog FBIH.
@drinsky1 Svakako, ali dobre odnose preporučujem radi stabilizacije regiona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
poceli opet nosati usa zastavu , koja provudna stvar ne bi li vam pomogli... usa pocela vise ratova nego bilo ko drugi na svijetu...