Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja lažnih diploma i lažnih patriota
Report lagani
Ama ljudi sto dislajkovi,komentar sam reporto bio vrijeđanje klasicno..uklonili su ga
Kod ovog se barem čita a šta ćemo sa lažnom diplomom kod one kod koje se liječi
I sta kazu PIPOV-ci necemo mi kao oni podobne vec sposobne i covjek sam sebe predlozi i izglasa za ministra vanjskih poslova. Od skole ima sumnjivu diplomu a od jezika govori romski mada i tu zamuckuje.
Svojevremeno sam se, nekoliko godina iza rata, bio nafurao na audio knjige i znajuci da oni imaju zavidnu kolekciju istih, obratio im se mailom i trazio pristup toj biblioteci u zamjenu za donaciju. Niko mi se nikad nije javio. Mislim da i danas mogu sa tim audio kolekcijama naprafiti profitabilan posao
Da ima pravde i zakona u zatvoru bi bio
Joj Sakib Pleh ko u nadrealistima
Ne da on poziciju taman da se sve ugasi, a izgleda velik strucnjak, pravnik, moze u privatnom sektoru gdje god hoce
I onda kazes zasto Dodik ne postuje odluke suda, istog momenta treba ih odmah uhapsiti i skinuti s pozicija.Pa pogledajte ovog uhljeba firma propada ali on nece da odstupi sa pozicije a Zasto zato sto mu je dobro,plata,topli obrok,regres, godisnji onda lagano kafa,nemas neke sekiracije ludila na poslu.Da je ovaj kod privatnika On sam zna da je nesposoban i da ne bi znao zaraditi za kifle.
Imanli iko u ovoj državi da je na nekoj funkciji a da ima regularnu duplomu???
Gdje god dodju ovi s kupljenim diplomama, gasi se sve.. kanceri obicni.
Nema pobro ove na vlasti možeš jedino ubiti ili čekati da umru prirodnom smrću ali se ne odriču vlasti. Jadno, imate li imalo dostojanstva i poštovanja prema svojim klijentima. Nažalost se prepucavamo na društvenim mrežama a to naše vodje !!!koriste a svi su isti na svim stranama.
Zalosno sta radi ova vlada ovakva biblioteka koja pruza ovakve usluge slijepim licima da propadne
Sud presudio a on negira i nastavlja svoj posao.
Sta više reći za ovu državu ...
koje djubre moras bit da se pravis lud sa laznom diplomom i sve shebes radi hira a nadlezni sute ko sa onom kobrom sto je ko na koliko zena unesrecila ako ne i ubila....fuj
Zasto se slijepi kaznjavaju? A u danasnjoj digitalizaciji stvari ja bih te sve knjige ptretvorio u audio, pojacao fond ucenja engleskog jezika jer postoje 10ine hiljada besplatnih audio knjiga na engleskom a za mjesecnu kiriju koja je pristupacna mozes iznajmljivati i mozda milione AUDIO-knjiga.
Sta ocekivati da dam nekom novac ko nije sposoban da vodi i da ulaze u Biblioteku sa osnovnom skolom Moze al u svom selu da vodi stado ovaca, mada i to ne moze svako