Zlata Filipović za francuski Metro
0
Sarajevska Anna Frank: Zbog bombi i danas mrzim buku
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazno je da je Carl Bildt bio u prvom redu, a niko od gradjana sarajeva nije ga mlatnuo toljagom... ON je jedan od glavnih krivaca za ove prazne stolice !
ZLATO, MOJE ZLATO, MANI SEŠUPLJE, NEGO BUDI MI HANUMA DA I JA DOBIJEM TE PAPIRE!
@AntiSRB Sto vi ne smete na popis? Volite da zivite u lazi da vas ima 2 miliona a u praksi BiH je jedina evropska drzava u kojoj se broj muslimana smanjio u poslednjih 20 godina. 1 650 000 je manje-vise realna cifra..u ratu vas je nestalo 50 000 (a ne 250 000 kako vi volite da lazete), 100 000 vas se raselilo širom sveta i jos toliko vas je nestalo zbog te iste bele kuge. Znaci ova tvoja prica podseca na onu kad se zec smejao magarcu zato sto ima velike usi.
Bravo Zlato svaka ti cast. Uvijek je vazno navesti i podsjecati da su Bosnjaciji jedini bili pozitivci, da su Srbi koljaci, genocidasi, ubice, fasisti, nacisti. Oni su poceli sve u Jugoslaviji, napali su Sloveniju, pa Hrvatsku, pa Bosnu i Hercegovinu, pa Kosovo. Oni su genocidan narod, ali ipak ima pravde i ima bele kuge. Naime od 1992 na ovamo Srbija biljezi belu kugu a Vojvodina cak od 1989 godine. Od 1992 godine Srbija je belom kugom izgubila preko 600.000 stanovnika. Samo u zadnjih 9 godina od 2002 do 2011 godine izgubili su 377.355 stanovnika prema njihovim popisima. U Republici Bosni i Hercegovini stradalo je oko 250.000 gradjana. Dakle ipak za 9 godina, bez nekog rata genocdasa je manje 377.355 sto je grad velicine Novog Sada. Ipak mislim da su ovo ohrabrucuje cifre i nadati se u buducnosti i vecim brojkama, jer im najbronija generacija godista od 1945 do 1955 koji su bili dio baby booma zakoracili u sedmu deceniju zivota. Za 10 godina mogu misliti koliko ce ih manje biti hehe
Pateticno. Sta reci.
vise nije stvar u tome ko je ona,sta ja napisala,kako se zove i preziva. ne shvatam kako se s tim možete šaliti?! 11541!!!
\"Niko ih ne razumije. Živjeli smo u gradu sa ljudima različitih religija, zajedno išli u školu, vojsku... Nisam imala pojma ko je Bošnjak, Srbin i Hrvat\" Ni ja pre 1993. nisam imao pojma ko je bošnjak.. kad malo bolje razmislim ja za tu reč nikad nisam ni čuo
Čuj Ana Frank. HAHAHAHA. Patetično i glupo. Interesuje me samo jesu li među ovih 11500 hiljada Sarajlija i one Sarajlije Srbi koji su vjerovali svojim komšijama pa završili na nekom setlištu, njih oko 2000
Ne budi glup. Ne zaboravi da je agresija srba ista ona agresija koju su nekad izvršavali austrougari i osmanilije po ovim područjima i po bosni i po srbiji.
Svaka cast Zlato !
Zlato, vrati se, bicemo multikulturni !
Ko je oduvijek VRSIO agresiju na Seher Sarajevo, to su genocidna srbija i srbi barbari ! NITI OPRASTAM NITI ZABORAVLJAM ! Sve ce proci SAMO JE Seher Sarajevo VJECNO ko I Bosna ! Sjetimo se nasih NAJMILIJIH i Svija koji su ODBANILI Seher Sarajevo od SRBA GENOCIDASA I BARBARIJE SRBIJE !!! Don\'t Forget !!!
opet bosnjacka kmezava patetika i poredjenje sa mrskim vam zapadom ?! pa svi dobro znamo da islamska revolucija trazi zrtve i da poredjenje muslimana sa jevrejima nema nikakvog smisla jer se isti medjusobno duboko i iskreno mrze !
Ja ne vjerujem kako se više možete pre.ser.av.at i glumit žrtve i takve gluposti pisat u pm... Hajde ako ikako možete recite da vas je više poginulo nego u drugom svjetskom ratu srba jevreja i da je bio holokaust...
JeR nije luda da dočeka možda da bude Sarajevska Anna Frank 2.