Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni li smo ...
Zašto klix nesmije objavit video snimljenog Hifinog vozača cisterne sa graničnog prelaza Bijača? Vidi se bošnjo koji je ukrao dasku sa wc školjke, ugurao ju pod majicu i odnio u kamion. Onako prljavu i zapišanu pokušao sakrit pod majicu, ali na snimkama nadzornih kamera sve se vidi. Tako nešto rade samo peksinavi poturci i rumunski vozači.
Okupljeni su "izuzetnim naporima...itd"ha, ha, kao da su kopali u rudniku.... uspjeli doovoriti da se problem riješi, dragi moji nije isto dogovoriti i riješiti, što ga niste riješili? zato jer niste u stanju, nego ste posudili gas, samo da pitam je li džabe ili će se poslije naplatiti preko naših leđa?
Rekoh ja prosjaci na to smo spali uz to nezahvalni.
Znači 25 g posle nesrećnog rata, nisu bili sposoobni riješiti snadbijevanje i skladištenje plina sda kadrovi? Imamo snadbjevanje od DANAS DO SUTRA? Ma bravo za VLASTI! Bravoooooo, E da ga akb skroz hoće nestat mamu mu hebem, pa nek narod loži i truje sve živo!
BullevarJakoLepi- U čemu je problem što ide preko Zvornika? Možda treba preko Marsa ići? Koliko znam išao je i u ratu istim plinovodom, jest bilo redukcija ali eto?
Sve vlasti koje su do sad bile u kantonu sarajevo su papci da nisu mogli napravit rezerve plina ko zene samo se svadjaju a nista ne rade
Ima li ko odgovoran zasto BiH nije reagovala kao Srbija i obezbjedila potrebne kolicine gasa… naravno NEMA?!?!? WTF
Ja sve vise i vise mislim da Marsal Komadant Graditelj Vucko vise zeli dobro SVIM stanovnicima Bosne i Hercegovine nego ona trojica ili cetvorica koliko ih vec ima.
Sadakistan Fildzanistan Kasabistan Trokutistan fali li li jos koji naziv..
Nema potrebe
Dovoljno,..
Kako nam ovaj klix dobro dodje da se istresemo malo kroz ove komentare.
Treba Vas nesposobne budale smijeniti
Pa narod glasa. Nek uživa sada
Mogli ste jednom na vrijeme reagivati. Sreca nasa pa nije posebno hladno. Da su neki minusi bas bi veliku stetu imali, popucale cijevi i slicno.. al' ne razmislja niko o tome...
Ide gaaaaas sarajevski
Nasi kazu: “Uspjeli smo, nova sadaka osigurana”.