Smanjena isporuka iz BH-Gasa
0
SarajevoGas isključuje gas neredovnim platišama
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ma jock, pustite da se korisnici toplana godinama dzaba griju na nas racun. Ako nije dovoljno to sto im mi placamo grijanje, uletite malo i iz budzeta... Nije beg cicija...
hahah krajem marta kad se niko ni ne grije XD
Pa dosta sam ja placao za ove neplatise, plati pa se klati, tj grij se
Ma iskljucite, boli me tuki, svakako je progrijalo...
http://www.bihdijaspora.com/vijestiD/2012/vijestiD982.htm
U posljednjih nekoliko godina svojim očima sam gledao ruske ambasadore kako na našoj TV izjavljuju da nikakav dug prema njima ne postoji jer su ga otpisali kao svoj doprinos humanitarnoj pomoći. Dokle?
samo iskljucujte. Ako nece da plati ne treba ni da se grije. Dokle vise lopovluk
Dobro se sjetili u proljece.
Nihada podudlaj mi ga!
Skini sve... Skini cipele sto pre..
Država za Čovjeka, naprijed u kameno doba, policija, zdravstvo u službi Brege i ekipe, pranje ulica uz komandu šanera Željke, vjeronauka nam je najvažniji problem, fuj, fuj,fuj, nemožeš proći gradom iza 6 zbog cuka i lopova sa noževima. fuj, fuj, nikada više za SDP bagru od ljudi, licemjere ljigave.
KAKO DA JE GAS JEFTINIJI ZA TOPLANE OD INDIVIDUALNIH POTROŠAČA. KAKO DA JE DUG TOPLANA 76 MIL. A SARAJEVO GASA 50MIL. TREBA LOPOVLUK OPRATI. KAKO SE GAS MJERI KADA SU SETOVI PREBAŽDARENI, MOGAO BI NA SUDU TOGA DOSTA POSVJEDOČITI BEČIREVIĆ, AKO NE POPUSTI U ŠTA NESUMNJAM.
Samo da kazem ovo: Odmah dobijem proljev kad vidim slliku nekog politicara,jel to lose? ..
ma ja imamo 3 firme u lancu BH Gas -> Sarajevo Gas -> Toplane.... treba uhljebiti babine sinove, i rođe političara... ma.mu vam, ionako ništa ne radite
vidi ovoibf