Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boračka populacija je uvijek bila uz SDA, tako će i ostati! Bakire samo ti nas možeš voditi!
Nek vodi tebe Moj glas ide cericu
fuj mater ti tvoju lazljivu i zrbi i tom smradu Bakiru. i ja sa, clan sehidske populacije od svoje 5 god ba sam dobio od SDA jdno veliko nista. Varajmo se, dabogda nas zemlja progutala pa ne bilo ni mene ni tebe ni ovih lazova.
Ovi drugi hoce da crknu jer SDA sve okuplja i sigurno pobjeđuje. u jedinstvu je snaga! Do konačne pobjede SDA i Bakira!
Je li bio u potkosulji?! Tornjak jedan, koliko te Fahro placa da ga hvalis. Je li te placa od "bijelog hljeba" kojeg su uzeli njegovi stranacki jarani?!
U jedinstvu koga? Chega? Eto vidis da nemate pojma... nema sansi da Bosnjaci u Zenici zive dobro a Srbi u Trebinju da kopaju po kontejnerima. Suvise smo mi mali. Ili cemo svi zivjeti dobro ili svi lose. U jednistvu je snaga i Bosnjaka i Srba i Hrvata. Tacno.
Za Sefera Halilovica,glasat a ne ove SDA lopove i kriminalce
vodte nas vec 20 godina i to ravno u propast, ulice su pune droge, 500 000 nezaposlenih, znam zasto lazete nas ali ne zasto lazete sami sebe
E moji ameri vec 20 godina se pravite budale i dopustate da se ovdje desavaju najvece pljacke jer i vi u njima ucestvujete a sad cete kao da nas uvjerite da niste znaci sta ce biti s parama? JEDITE GOVNA IDIOTI SVI REDOM!
Nesto su mi malo ovih boraca uspjeli iskupiti. Mora da su dosli samo oni koje je SDA uhljebila u raznim ko fol borackim udruzenjima
Dok se ministar Helez hvali uštedama na naplatu mu stigla sudska rješenja u iznosu od sedam milijuna maraka http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/1155/dok_se_ministar_helez_hvali_ustedama_na_naplatu_mu_stigla_sudska_rjesenja_u_iznosu_od_sedam_milijuna_maraka.html evo sta sdp-ov ministar radi borcima i budzetu
i konaković se borio u armiji bih hahahhaha
SDA se sastao sa boračkom populacijom, baš pred izbore.....interesantno. Kondukter daj kesu, povraća mi se.
Tako je uvijek.
Bogami ovi samo odrzavaju sesije iza zatvorenih vrata. Ne smije Bakir pred Narod. A Fahro u Maglaju, Tesnju, Lukavcu, Gracanici, Vogosci pravo u Masu.
Je li bio u potkosulji?! Tornjak jedan, koliko te Fahro placa da ga hvalis. Je li te placa od "bijelog hljeba" kojeg su uzeli njegovi stranacki jarani?!
Pa ne bih ovo nikad rekao da nisam izazvan: Imam kucu na selu, stan u gradu, Skodu Octaviu, Renaulta Scenica i solidnu ustedjevinu a sve sam zaradio u minskim poljima i kriznim zaristima od BiH do Aghanistana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.....ali zato svaki normalan I pametan covjek zna 100 razloga sto ne treba glasati za SDA. Sa borcima se sastaje stranka koja ih je dovela do kontejnera za razliku od svojih familija koji zaista jedu zlatnim kasikama. Malo je bilo recimo skrasiti jednog iz porodice Campara ali tu su jos I brat, majka, amidizic, dajdzic itd itd sjeme vam se zatrlo. Nema vjerovatno ni jedan clan iz vrha SDA koji nije kompletnu familiju postavio na najbolja moguca mjesta ali bas kompletnu. I naravno uz obavezno rjesavanje stambenih pitanja. FUJ Bagro!!!! Sam Tihic je u Sarajevu zbrinuo sve sto je imao sina, zenu, brata, majku sa stanovima I poslovima a njemu samom nije bio dovoljan jedan nego je spojio dva u Importaneu. Al dzaba kad onaj odozgo dodje po tebe sva bogatstva ovog svijeta. Mali princ ce otvarati radna mjesta a njegova partija zajedno sa njim ih je zatvorila na hiljade. Samo ne znam kako neko moze vise slusati ovu suplju predizbornu pricu!!!
Sve je meni jasno ali kako ovi smiju izaci na ulicu i narod pogledati u oči.SRAMOTA
SDA Demokratija hahahhahaha, Bakreni lopov :) Dosao covjek da glasa i udje u kabinu, zavrsi sa glasanjem i izadje iz kabine i trezi stolicu. Pitaju ga oni posmatraci "gospodine jeste li dobro, treba li vam nesto, mozda casa vode" Odgovara covjek: dobro sam samo mi dajte stolicu da sjednem i sacekam oca dok glasa. Kazu njemu posmatraci: pa zasto ga ne sacekate kuci, kad glasa doci ce kuci. Odgovara covjek: Ma ne dolazi on kuci evo vec 6 godina kako je umro, ali svake godine redovno glasa, pa rekoh da ga sacekam, pozdravim i zagrlim :) :) :) :)
SdA-ovci još nisu stigli na smjenu. Uskoro očekujem da komentar tipa "Bakir je najbolji izbor za Bošnjake i samo ih SDA može spasiti od getoizacije (ups nema takvih riječi u njihovom vokabularu)" ima jedno 746 lajkova
A moze li mi neko reci zasto Bakir izbjegava predizbornu debatu sa glavnim konkurentima za mjesto u predsjednistvu? Ja bi volio da Bakir u toj debati dokaze narodu da treba za njega glasati a ne da ucijenjuje urednike kako ga nebi stavili u istu emisiju sa Suljagicem, Radoncicem, Halilovicem, Cericem ...itd A siguran sam da bi svi ovi nabrojani vise nego sretni bili da su sa njim u emisiji i debati direktno!!!