Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WTF??? Oprema korištena u ovoj akciji je CT-30 kit, GR-135, lični detektori radijacije, multitool gerber, kamere Sony, vozila Toyota Hilux i Dacia Duster. UIO ima bolje sponzore nego Barcelona...
Mogu sad nabrojati 20-30 radnji, pekara, ugostiteljskih objekata sto su milione poreza ukrali a inspektori i i pojedini policajci znaju za to ali im nije u interesu jer su umjesani u to i imaju nekog tala.
Specajlna tehnika tzv. Udji na pik.ba... To bi i Sasa Matic provalio...
"multitool gerber" - jel vam Bear Grylls pokazo kako sa tim kliještima čakijom il to vi znate od ranije, ostalo iz mahalskih dana ?
Eno sve su ove radnje na PIK-u sklonile mobitele hahahah
radnja "univerzalno" na aparatima :D
da li je univerzalno bas me zanima uvijek su imali jeftine telefone
ahaa, nabave jeftino od kineza, prodaju skupo na našem tržištu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FONTELE vehabijska lopovska organizacija. Drski lopovi, ne placaju niti porez drzavi, varaju kupce. Imaju neprijavljenu i neispravnu robu u prodaji. UNIVEZALNO nesto manji lopovi od gore pomenutih, manje drski, ali skoro pa isti princip. Bez fiskalnih racuna. U svakom slucaju, da ima drzave, inspekcija bi davno zatvorila ovu lopovsku bagru, koja opstaje iskljucivo zato sto nam je drzava ovakva kakva jeste.
Svi u Bih bi trebali kupovat robu na mjestima gdje se roba prodaje na crno npr. davan tehnicka roba sto da ne i prehranbeni artikli direktno od seljaka ili na pijacama tj .gdje god se za kupljenu robu ne izdaju fiskalni racuni ili vrsiti razmjenu roba za robu na taj nacin cemo se najefikasnije borit pritiv ovakve vlasti. Da i oni vide kako je kad nema.
BAKIRE JE*;*EM TI SJEME DA BOG DA SE PROBUDIO U GROBU
Placaj porez, pik unisti privatnike.
JE SUIS PIK.BA !
Svasta, pa kupujemo preko interneta svaku robu, od tehnike, garderobe, igracaka i ostalo. Ni u jednoj zemlji to nije zabranjeno, svugdje postoji limit koji je bez poreza, a na ostalo se placa. Nije mi jasno stvarno, jer i firme koje prodaju te telefone moraju platiti porez.
ima li nexus 6x
Naručim mobitele i idioti azijatski stave da se radi o poklonu ili promotivnom uzorku, pa mi prave probleme zbog kretenčina. -_-
Ti kinezi vazda stave da je to gift,pa kontaju da su ti učinili uslugu.Te finte više ne prolaze kod nijedne Carine u Evropi,jer i Carina pogleda na e-bay recimo i vidi koliko se krece taj proizvod.Ponekad to zna proc,ali vecinom ne.
udri po sirotinji, terba namiriti 300 KM za ministre
jesu li ostavili dojam :D
Aha, Toyotu vozili... A koje cu cipele nosili prilikom pretresa?
pacotti