Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj šehera, ocami sve lijepši.
hvala stramki preko koje sam se sarajva docepo...dosta je vise bilo suma livada i sexa sa domacim zivotinjama...sada kupovina diploma preko stramke i lagano uhljebljenje u udba...i onda da familiju dovedem ko i vecina uhljeba...
Sto ne mogu uvih uredjenih slika sa plavim filterima, sija k'o da je New York...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A vidi Sarajeva vidi ljepote! 😍 Zagađen ili ne opet je najljepsi.
Pa morala se dic magla kad sam ja dosao i pustio vjetar.
Dokaz da skolovan, i bogat, i sposoban postanu vecinom delikventi i korumpirani umovi na celnim pozicijama. SA ima masu univerziteta, skola, veliki strucnjaka, ali cemu? Da svjetlaju i uvelicavaju Sarajevo. Kad vam je tako ljep i dobar zasto onda ne rjesite probleme prekida struje, vode, a narocito zagadjenje zdraka smogovanog. To sto se ne rade sta se treba za SA je dokaz mrznje a ne takozvane 'ljubavi' prema SA.
Ne znam o kakvom ti prekidu struje i vode pričaš.Ja živim u Sarajevu i nemam pojma o tome.Ponekad dođe do obustave vode na 2-3 sata kada se izvode radovi, jer vjerovao ili ne potrebno je obnavljati mrežu koja je stara puno godina, jer znaš odavno se u Sarajevu gradi, pa nešto dotraje i mora se zamijenit.
Mostar za sirotinju
poskupljo pelet opet se vracam da lozim cumur gume i plastiku pogana svercersko lopovska drzava
Pa logicno da je poskupio u decembru, obezbjedi se tokom ljeta sa ogrijevom, vazda bilo
Griješite sve je ovo zahvaljujuci Forti i Konakoviću.
Slikaj te ga prekosutra
cist zrak...koji luksuz 😂😂😂😂😂😂😂😂
Nama mora neko pomoći.Ili vjetar ili Visoki predstavnik
Jos da se vidi Otoka, Stup, Ilidza...
Najveće selo u Evropi
Danas je uvreda za prave Sarajlije reći im da su sarajlije.
Šta bi sa smrću male Džene???Je li uhapšen onaj Fortin?
mora se priznati,da KABUL ZAPADA prelijepo izgleda,jel' da !?!?!
I dijasporu da ne kukaju na tuzlanski aerodrom..
a KO daje Vjetar?
Sunce. Zagrije jedan dio atmosfere drugačije nego drugi i zrak se kreće od visokog pritiska ka nižem.
Allah gospodar svih svijetova i vlasnik onoga sto je na nebesima i na zemlji.Sve sto se desava desava se njegovom voljom.Njegovom voljom se budimo ujutro a da On hoce ne bi se nikada ni probudili.