Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Niksic i Sdp se zalazu, da mi je vidjeti ostale stranke sta rade; nema ih nigdje konkretno!
i mene to zanima, gdje su drugi politicari?
Slikaju se na drugim mjestima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je svakako nesto sto je potrebno, naci novac, donatora sigurno nece biti lako, ali nadam se da cemo uskoro vidjeti pozitivnu vijest po tom pitanju.
Lijep gest! Bitno je ne zaboraviti one kojima smo potrebni
ovo je praksa u svim zemljama, nadam se da ce drugi kantoni donirati novac kako bi se zavrsila izgradnja kuce, a ne da se uvijek svede na federalnu vladu i Opcinu Centar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje ste vi bil sve ove godine? najlakse je pljuvati po nekome, a sumnjam da je iko od vas donirao novac za izgradnju ove kuce.
Ljudi pomognu i opet se neko nadje da ovo kritikuje. Boze sacuvaj.
Sad si se sjetio niksicu jado jadni, sad pred izbore, a objekat prdi godinu , dvije prazan. E jadan si.........
da pola ovih komentatora okrene humanitarni broj korisniji bi bili, nego sto govore kako se pare kradu, ja sam za poplave donirao recimo i ne znam kome je otislo i kako, ali znam da sam donirao i miran sam sa sobom.. da mislim o tome hocel se neko okoristiti time ne bih donirao nigdje...
U pravu si!
I u najtezim vremenima nas narod misli i radi za ugrozene, svaka cast..
Za zatvor imate 25 milona eura a za roditelje I oboljelu djecu nemate!?!!?!?!?!?!?!!?!?!!?!?!!?!!?!?!?!!?!?!!?!?!!?!?!?!!?
Ovdje ako je potroseno 200.000 hebo me svak,a ovo sto fali, ova auta ispred i jos koje ispred institucija i eto ostatak?
realno ostale pare trebaju da skupe svi kantoni,ako je vec za gradjane koji zive van KS
KAD NAS SE NOVAC KRADE NA REKONSTRUKCIJI CESTA(ZAKRPLJAVANJE RUPA) DA SE NA OVAKVIM PROJEKTIMA NE KRADE......
Veoma vazan prijekat, i nadam se da ce se brzo ovo sto nedostaje prikupiti!
SDP-ovci ovako sebe doživljavaju i pokušavaju se predstaviti: građani, obrazovani, Sarajlije, socijalisti, Bosanci, Jugosloveni, ateisti, Titoisti, miješani brakovi, "visoko pismeni", recimo klasičan primjer SDP glasača je Feđa Štukan, malo komunjara, malo zapadni Evropejac, malo ateista, malo zen budista, smeta mu Islam, džamija, vjeronauka. A ovako SDP-ovci doživiljavaju SDA: radikalni vjerski elementi, seljačine, turbo folk, vjera, džamija, Alija, Bakir, Dino Merlin, Gluha Bukovica, Željezno Polje, nepismeni, istočna Bosna, Sandžak, kriminal, opljačkali sve, a mi nismo. Mi smo pošteni, za sve je kriva SDA. Ovako Željka Komšića, dojučerašnjeg člana doživljvavaju: Lopov, Šćepin čovjek, izdajica, prevrtljivac, lažov, primitivac, "da se ne priča kako treba srbijanske političare po prstima i po nosu". Komšić osvoji 344.000 glasova za Hrvatskog člana Predsjedništva BiH, a cijeli SDP 2010 osvojio tek oko 280.000 odnosno 64.000 manje. Čovjek popularniji od Zlatka Staljina. Smrt SDP-u!
Zulfi obecan posao u BH Telekomu!
@Brzi84 ja već radim u BH Telecomu. Jel ti krivo? Ti kao crveni boljševik uskraćen si za tu privilegiju, kmeru Zlatkov.
Brate 1.200.000 KM,ukupna vrijednost a jos fali 700.000 KM pa jel moguce da je otislo 500.000 do sad na ove zidine?
U Bosni je sve moguce
Opet ce neko da mazne lovu na huanoj akciji kakvih crnih 1.2 mil KM vrijednost objekta
nadam se da ce se uskoro pojaviti neki donator, udruzenju zelim mnogo srece