Poziv na oprez alergičnim osobama
0
Sarajevo: Visoko prisustvo polena ambrozije u zraku
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dojadili ste više i vi sa majorizacijom, i onaj sa Safetom Sušićem i onaj c i j..enator i ona čvaka CRO......Ne može sajt više da opstane od vas, treba vas sve ban !!!
Bože sacuvaj...i ovih komentara.Tema je itekako ozbiljna a komentari nikakve veze...Čak je tako malo komentara a problem veliki...Možda da se ambrozija svrsta u Srbe,Hrvate ili Bošnjake...tek tada bi bilo \" konstruktivnih\" komentara...sve uvreda za uvredom,ovako šta me briga...ja nemam problem...E dragi moji sugrađani, danas nemate a već sutra možete imati vi ili neko iz vaše obitelji. Ja imam i to veliki problem sa alergijom na ambroziju i želim od sveg srca da to nikada ne doživite... Lijep pozdrav
AAA zato ja stalno češem nosi svi kontaju da sam povuko koksareee i izgledam ko narkoman sa ovim podočnjacima aaaaaaaaaaaaaaaaa
Kada neko vrijedja A l l a h a on tako vrijedja i svog Boga, jer A l l a h na Arapskom znaci Bog.
mislim da aakve riječi i reb zabranjivati kako nebi bili vrijeđanja i omaložavanja istih. A NEVIDIM POTREBU DA SE TAKVE RIJEČI POMINJU NA OVAKVIM MJESTIMA.
Nema veze sa ovom temom, ali moze li mi neko objasniti zasto filter na Sarajevo-x ne dozvoljava komentare koji sadrze rijec \"A l l a h\" ?
Samo da mi je znati, zasto intervju sa novim direktorom aeorodroma nije moguce komentarisati?? Podrzavam nogov direktora, jer je sve bolje od statusa quo!! Ko su te low-costs kompanije i kad se konacno mogu osjecati dijelom Evrope i na tom polju?? Kom pametnjakovicu je naumpalo, da pita za 24satni rad aerodroma?? Pitajte malo stanare Ilidze, Butmira, Aerodroskog, Dobrinje, jel im se to svida.
To ambrozija majorizira hrvate