Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog cega moraju auti da stoje na sredini najprometnije saobracajnice u drzavi, dodjes poslikas i sklanjas auto ako si drot, max 15min. Citav grad ispasta zbog dva morona koja se sudare
Ako se zna ko je kriv ne moraš policiju ni čekati osim ako ima povrijeđenih! EU obrazac potpises, slikas i mrdaj negdje gdje ćeš detalje upisati.
pa svaki dan gotovo vijest, sudarila se dva auta,kolone... ko je ministar saobraćaja? jedan dan je dovoljan da se razradi plan,pusti na glasanje u skupŝtinu i donese zakon za sva vremena,kojim se ovom cirkusu staje u kraj
malo se kucnu i odmah nastane fertutma
Ovaj primitivizam za volanom postaje nocna mora.
Realna steta 50 KM, al' mahalska lobanja vidio priliku za zaradit...indirektna steta nemjerljiva
Uviđaj dići na 1000km pa da vidimo hoće li se dogovoriti
Hajde šoferčine sad komentari dali je pješak kriv
Hebo te zivot svaki dan, pa polako gdje žurite citavo vrijeme, dan ima 24 sata sve mozete stici pamet u glavu i usporite malo.
Žene i auto, pogotovo u Sarajevu 😂😂
Kladim se da moja žena vozi bolje od tebe!!!
Još kad bi policajci radi li brzi uvidzsj nema ni povrijedzeni a kuliraju prave se važni ko da su raketni inženjeri
Po meni , predugo traje taj uviđaj , to mora puno manje trajati.
Po tvom mišljenju a ne po tebi!!! Pa ko je po tvom mišljenju kriv ovdje gledajući ovu sliku?!?!? Kažu obojica da nisu krivi!!!
malo ogrebu auta i umjesto da se dogovore čekaju policiju ko debili, hoće li iko platiti marku goriva stotinama auta koliko će izgubiti zbog njih u tih 10 minuta spore vožnje
Seljadija u akciji.
Da je onaj majmun Bajramovic Celo živ, istjerao bi ove bahate Sandže, iako ga ne gotivim.
a sto je ismet majmun...to ti krivo sto je derao osmicinu hanumu...to svi u carsiji znaju...
Depo bi je i ti da si mogao!!!
Imaju li novinari dozvolu da objavljuju slike ljudi bez njihovog pristanka?
Desi se,to je normalno u saobraćaju materijalna šteta nadoknadi se to.Njemačka ima najbolje autoputeve u Europi pa ima ko zna koliko dnevno mrtvih.Dešava se,bitno je da nisu krkani i divljaci da ubijaju narod na pješačkom.Ovo se sve nadoknadi.
Debili