Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
👏👏👏
Joe malo pa ce citav grad imati biciklističku stazu, svaka cast sto se misli na sigurnost biciklista
Sama izgradnja biciklisticke staze je veliki prpjelat i drago mi je da se to sve realizovalo. Povezivanje parka i staze je dodatni plus na sve naprijed uradjeno.
*projekat
Drago mi je da se nastavlja projekat biciklisticke staze, sve pohvale za ucesnike ovog projekta.
Od znacaja za sve ljude koji vole biciklizam.
Odlican projekat.Nadam se da ce se i drugi ugledati na vas
Mnogo je truda i priprema ulozeno u cijeli ovaj projekat.Ovo raduje sve Sarajlije,turiste,djecicu,omladinu.Svaka cast
Iskreno se nadam da ce se cio grad uvezati ovim biciklistickim stazama.Napravili ste revoluciju na toj sceni
Bas super vijest.Radujem se novim stazama za drive
Divno.Setalista i bicikl staze nam zaista trebaju.
Opcina Centar prednjaci u ovakvim projektima koji su namijenjeni stanovnistvu i sirim masama.Bravo
Za ovakve projekte jednostavno ne mozete da nadete negativne stvari i da na njima lijecite komplekse.Ovdje se promovise i potice zdrav nacin zivota,sklanjaju se ljudi sa ulica,dobija se njihov prostor,kakav je to nedostatak?!Da cujem ove pametne mudre tastatura glavice Ha Ha Ha
Park Betanija i taj prostor Sipa su jako ozivjeli i omladina je dosta nastanila taj dio grada.Ko god da zivi na toj relaciji moze komotno svakodnevno koristiti biciklo i nema brige ni za saobracaj automobila niti za guzve,sam je svoj gazda.Super projekat
Super mi je vidjeti da ima sve vise biciklista,da se sve vise koristi bicikl kao prevozno sredstvo pa da se shodno tome i obiljezavaju i prave nove bike staze i vidim na terenu da se jako koriste.Bravo za ovo.Kompletan grad treba uvezati,to nam je cilj svima.
Drago mi je da se prepoznaje znacaj postojanja biciklistickih staza kao kvalitetnog rjesenja i da ce se ovim povecati sigurnost kretanja biciklista.