Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma haj šta vam fali odgodit do ponedjeljka :)
\"Treba li pasti mrtva glava da bi neko očistio trotoare\", rekao je zabrinuti roditelj. TREBA ODLOŽIT DO PONEDJELJKA ;)
@Komentar, odnosno Ajfo, o svemu se raspravlja, skole su javne ustanove, tu rade ljudi koji odgajaju nasu djecu, drzavne institucije su u interesu gradjana i u sluzbi gradjana pa imamo pravo znati ko tamo radi i kako je tamo dosao! Ako je sve transparentno onda se nemas cega plasiti, kaj ne?! zivjela sloboda interneta i sloboda govora!!!
Curo (Ajfo) nebitna si totalno, majke mi! Jedna prosto-prosirena recenica od tebe i mislis da si zvijezda?!!! OMG!!!
Šta ste se ba ufatili ove trebe, išla je sa mnom na fax, cura niđe veze...
ČITAM VAŠE KOMENTARE I NE MOGU SE NAČUDITI KOLIKO GLUPOSTI! NIKO VAM NE MOŽE ZABRANITI DA KOMENTARISTE, ALI KAD VEC KOMENTARISETE, SUDRZITE SE GLUPIH KOMENTARA, STA VAS BRIGA KO IMA STELU, KO NEMA I SLICNO, SVI STE VI MORALISTI. POENTA PRICE JE U TOME DA CE ZBOG ELEMENTARNIH NEPOGODA DJECA HODATI OPASNIM ULICAMA, A NE KO JE KO...SAD MENE NAPADAJTE!
odakle ti znas ko dislajkuje komentare
Atilija (čitaj : Ajfa) ne znam kako imaš vremena da dislajkuješ komentare, šta ima veze ako ti je babo naštelio posao sekretara, nisi ni prva ni posljednja...takvi kao ti na drugi način i ne bi mogli dobiti posao nego štelom!!!!!
Laži koje se šire o školi Ćamil Sijarić i njenim uposlenicima govore o onima koji ih pišu. Staze do škole su trebale biti očišćene i za njih je odgovorna CZ i stanovnici naselja Dobrinja, a školsko dvorište i zgrada od početka elmentarne nepogode su uredno očišćene od strane uposlenika škole. Nismo gledali da li je radni ili neradni dan, koliko je sati, niti smo se obazirali na svoj život i zdravlje nego smo kao i u ratu većina nas shvatili šta nam je zadatak. U školi postoje fotografije koje svjedoče o ovome što govorim. Prema tome, onaj ko je iznio laži sigurno ima zle namjere i trebao bi odgovarati za širenje dezinformacija.
kakva je ovo selendra? pred Prvom ocisceno HAHAH
Nedžarići su čisti i prohodni! Ovo je kretenizam od strane pojedinih roditelja. Djeca se normalno igraju oko zgrada, lijenčare i zanovjetaju. Ovo dođe samo kao izgovor glupavim i nerealnim roditeljima. Djecu treba podstrkivati na napor i učenje a ne pružati im podršku. Koji je đak volio ići u školu?
ajde ministre makar jos jednu sedmicu.... samo znas djeca te vole vise od djeda mraza :D
Jesu ih razmazili jerane.Ima djece koja 2-3 sata pjesace od skole do sela i nazad.Jest da su ledenice zeznute jer mogu i auto smrskat,ali najveci problem je GRAS sto nisu stanice ocistili.Fakticki GRAS nije nikako cistio svoje nego su drugi za njih.
Fakat nisu normalni stanujem bas u naselju Nedjarici jadna djeca moraju ici glavnom ulicom tuga Ministre dragi tuga neko ce poginuti
Dio uluce Aleja Bosne Srebrne gdje iz naselja S.Brdo u O.Š Aleksa šantić ide oko 50 % djece je katastrofalan i nemoguce je proci ulicom kretanja su moguca samo glavnom uliciom
JOJ OVOG AJFONA ŠTO DISLAJKUJE KOMENTARE...HAJDE BOGATI AKO TI JE MALA POZICIJA SEKRETARA, NAĆI ĆE BABO BOLJI POSAO...NE BRINEM SE JA ZA TEBE, NEGO ZA OVU JADNU DJECU...!
Joj Ajfice, što se bona mučiš i dislajkuješ komentare, babo će i dalje šteliti za svoju kćerkicu...Ne znam što te boli istina, kad prihvatiš da u životu nisi sposobna ni \"prnuti\" bez babe biće lakše i tebi i tvojoj okolini...Jadna je škola u kojoj si ti Sekretar, hahahahahahahahahahahah...