Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Tako treba raditi. Da djeca ne vise vise po ulicama. Odlican potez. Vidi se da nacelnik nije iz SDA. Da je iz SDA izgradila bi se jos jedna dzamija i onda bi djeca bila primorana visiti na ulici ili visiti u dzamiji, a to im se uglavnom ne da, pa se onda radje drogiraju.
mojmilovo moj damire
Svaka cast Damiru Hadzicu!
Mislim se,zar ne bi trebali prvo ulagati pare u hvatanje i ciscenje ratnih zlocinaca-,jer ako se prvo gradi a ovi ostanu na slobodi-porusice oni opet/???Treba sve uciniti da se ova govna zaostala na palama i grudama po ciste i pobiju i u hag mamicu im-,pa tek onda graditi?Sto se radi naopako,kad se moze zavrsiti zlopako-,nego deder prvo cisti bagru od pala do gruda pa cemo onda graditi.
sa sa Sarajevo kao centar svijeta zasluzuje 10 ovakvih dvorana i 10 olimpijskih bazena.....hajmo bosno bosno bosno....
Za vrijeme zimskog i ljetnjeg raspusta OBAVEZNO OMOGUĆITI DJECI BESPLATNU REKREACIJU U SVIM ŠKOLSKIM DVORANAMA! Pohvale za ovu obnovu, a trebamo i DOM MLADIH - SKENDERIJA.
banditi grade dvorane, nek pravi firme jebo mater svoju - nek nahrani bijedu
Neka se samo gradi i neka se samo radi to je bitno a ako bog da ce i u Zenici biti radova. Sretno
nek su oni prvo onu grozotu od dzamije tamo natakrili
Pa Sarajevo je glavni grad.
pa nece ti opcina novi grad iz sarajeva gradit zenicu , svasta...
ma jasta daj sve u sarajevo a onakav komplex na kamberovica polju u zenici neka truhne!!
rujna= septembar SUPER VIJEST....