Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast prelijepo izgleda!
Zašto ovo radi samo Grad Sarajevo? Mandić nije popravio nijednu fasadu u centru glavnog grada BIH.Neradnik koji ima budžet 80 miliona KM i nije sposoban obnoviti jednu fasadu.
Sitnice koje mnogo znace. Za razliku od opcine centar koja nije sposobna dvije godine očistiti ul. Halida Kajtaza. Šiblje džiklja po dva metra na mjesto transferzale, deponija smeća se vec formira na mjestu nekadašnjeg depoa grasovih kombija, dvije mrtve mačke uz trotoar već su se fosilizirale...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo je centar.ne radi ovo opozvana i uhljebljena ljencuga mandic,vec grad sarajevo.mandicu,odlazi
Lijpo bi bilo i obnoviti fasade na neboderima Alipasino, Otoka Grbavica...to bi promjenilo perspektivu izgleda citavog sarajeva...efendic samo ulaze u dobrinju i buca potok...u starim naseljima obnovi par klupa i par stubova rasvjete godisnje...
Hoće li neko pogledati neboder broj 12 na Trgu heroja ? Pa na vanjskoj fasadi sa istočne strane još se vide rupe promjera i 50-60 cm od direktnih pogodaka. Rupe od gelera i ne računam. Ili je to ostavljeno za ove turiste što obilaze ratne rute po Sarajevu ?
Ja kokuz sta me briga da sam pored ajfelovog tornja
žena je zaslužila još dva mandata najmanje
Kakav sjaj cijeli grad spojen kanalizacijom na potoke i miljacku Kakav sjaj? O čemu piše novinar klixa ? Vjerovatno tek živi par mjeseci u Sa
Reci ljudima koliko si platila “projekte”. I kome se pogoduje. Zgrada u titovoj “Sarajevo Osiguranje” Jat neboder hotel Hecco. Dobro ste to osmislili.
Skaka sebi gradio cestu do svoje vikendice. Toliko o gradonacelnicima
Bravo,hajde i autobusku u zeljeznicku stanicu,tramvaje obavezno,stadion, da barem malo licimo na avropu
Svaka čast.Ne moraš biti najbolji političar kako bi te narod zavolio.Prvi put sam Benjaminu vidio na tvu nakon mog razočarenja što nije izabran g. Bogić.Kupila me svojom iskrenošću,osmjehom i drugačijim pristupom.Imam osjećaj da sve što radi, radi sa najboljom namjerom.Nadam se većem broju mladih političara sa sličnom energijom na tako važnim funkcijama, nije bitno iz koje su stranke.Veliki pozdrav iz Tuzle.
I treba oolako ruke odsjecati ovim uličnim "umjetnicima" aka rulof i slični, koji skrabotinama uništavaju fasade ovih divnih objekata.
samo debela novčana kazna, može se od takvih "umjetnika" debelo naplatiti da svaki od njih finansira po jednu fasadu
Zasto grad obnavlja nesto sto je u privatnom vlasnistvu. Nikakve logike, cuj otkupis stanove sa certifikatima ili bonovima, a koje su napravili privatnici za vrijeme Austro Ugarske, Kraljevine ili u Titino doba drzavne firme I onda im to grad sredjuje!!!!!Ja Kapitalizma na Balkanski nacin!!!!
Pozivam sve ljude da kupuju stanove u uzoj jezgri grada. To vam je kaoda zivite u socijalnoj ustanovi. Sve vam doniraju. Pozivam gradonacelnicu da im klime ugradi.
Kapa do poda 👋👋👋
Svaka fasada kosta vise od milion
Brevo, svaka cast, to i treba da radi jedan gradonacelnik
Malo mi nesto nije jasno. Mozda sam neupucen. Koliko znam vecina stanova su u privatnom vasnistvu tj otkupljeni zbog cega mi gradjani to placamo preko budzeta. To bi trebali raditi sarajevostan i druge komp koje odrzavaju oomenute zgrade. Mislim super je sto je uradjeno ali…
ne mogu firme za održavanje to uraditi kada se tu uvale lopine i kradu sredstva sa računa koja se godinama uplaćuju.
Gradonačelnica je legenda!