Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kina je cudo idi iz ovog grada levatu sram te i stid bilo doveo si gradsku upravu na prosijacki stap
Ne bih rekla da se iz BiH može slati takva poruka. Ova poruka je lažna! Samo ona Država koja unutar svog naroda njeguje mir, dijalog, razumjevanje i solidarnost, može slati takvu poruku cijelom svijetu. SVE OSTALO JE LAŽ! Kada gospodo budete poštovali narod, onda šaljite takve poruke. Ako jednog dana budete uspostavili sve što ste nabrojali, a pri tom i ekonomski ojačali Drtžavu, šaljite takve poruke, JER, TEK ĆE VAS TAD NAROD POŠTOVATI, A I CIJELI SVIJET! NE PRODAJITE SVIJETU JAJA POD BUBREGE!!!
...kad učestate sa "porukama mira" meni lagano jeza niz leđa siđe...
A protesti bijednog, ocajnog i obespravljenog naroda? Paljenje Predsjednistva? Kakva je to poruka?
Pad u kuglani koji je je nasmijao svijet slodiranosti i razumijevanja
ne znam za to, uglavnom bilo je svega pomalo za svijet :)
mozda nisam bio online tih dana :))
Mnogo kulrurnih dešavanja u Sa za jednu godinu, nema šta, isto ko u Beču za jednu noć..
Plata gradonačelnika 7 000! Plata dekana 7 000! Vjerujemo u tvoju iskrenu solidarnost "gdine" komšiću!
Zavisi gdje si fizički radnik! NIje isto biti fizički radnik na održavanju vile romana abramovića i orezivati Lozu u popovu polju...
luna Ja ne vidjeh fizičke radnike u sarajevu? Pomozi mi....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)