Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ironija sudbine! :-) A jos veca ironija je da ljudi nemaju pojma da svinjski grip nema apsolutno veze sa svinjetinom, niti se tako prenosi, ali bitno je okrenuti i to na nacionalizam.
Haj ti to primitivcima objasni...al neka žive sa svojim zatucanim,glupim uvjerenjem.
a najgore u svemu je da se niko ne sjeti da se malo informise, pa nece me ubiti ako imam jednu dodatnu informaciju u mozgu! tako je jednostavno, samo jedan korak kojeg glupe osobe nisu spremne uciniti...povraca mi se redovno!
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
je li ovo pokušaj rastjerivanja demonstranata?
mujo i haso, efendija možemo mi begovu čorbu praviti. http://www.youtube.com/watch?v=gH_1GR3G_tE
polako muslimani. nemojte se prežderavati špekom, čvarcima i krvavicom.
auuu
Neznaju kako da narod sklone sa ulica da ne protestuju za bolje sutra pa se sluze svim i svacim !!!
propaganda postali smo ko amerikanci ovo da zaplase ljude da se ne grupisu :-D ahahhaa
Dao bih pola života da su ova troje Lagumdžija , Čović , Bakir , Fahro , Nikšić , Mile , Klempo ................................................. i da doktor izgubi lijek.
nedo ti bog jesul muslimani......
KOLJI VLAHA U IME ALLAHA, SRBE NA VRBE !
Ta bolest je izmisljena, farmaceutska mafija.
NjV protestantima: vaš primarni zahtjev treba biti prema SUDU - ZABRANA RADA SVIM POLITIČKIM PARTIJAMA BiH - tako automatski i iz temelja rješavate SVE PROBLEME ODJEDNOM, i DAJETE ODRIJEŠENE RUKE I TUŽIOCIMA DA BEZ PRITISAKA I STRAHA ODMAH POČNU PROCESUIRATI SVE KRIMINALCE U VLASTI! ZABORAVITE "EKSPERTNE VLADE" - SJAŠE MURTA DA UZJAŠE KURTA, PA ĆE SE I EKSPERTI ZAČAS "UHODATI" U SISTEM KOJI JE SAM PO SEBI KVARAN, I POSTAĆE KAO I ONI PRIJE NJIH - VIDITE ZELJKOVIĆEVE "EKSPERTE" KAKVI SU ISPALI - NIKAKVI!! POMOZITE TUŽIOCIMA - I ONI SU TAOCI BANDITSKOG REŽIMA KAO I MI! A AKO SUDOVI I TUŽIOCI NEĆE, DOVEDITE NEZAPOSLENE PRAVNIKE S BIROA I POSTAVITE IH ZA SUDIJE I TUŽIOCE!! UNUTRAŠNJI SUVERENITET ZEMLJE JE U VAŠIM RUKAMA - I PO MEĐUNARODNOM PRAVU VI U SVOJOJ ZEMLJI DOSLOVNO MOŽETE NAMETNUTI ŠTA GOD POŽELITE - NE BIRAJUĆI SREDSTVA! NIKO IZ VANA NEMA PRAVO MIJEŠATI SE U PITANJA SUVERENITETA - ISTA EVROPA ČAK PODRŽAVA NASILJE U UKRAJINI JER JOJ TO ODGOVARA POŠTO ŽELI BOGATE UKRAJINSKE SIROVINE ZA SEBE, A U BOSNI KAOBAJAGI SE SABLAŽNJAVA NAD NASILJEM - JER ĆE IM NAŠE SIROVINE, ENERGIJU, ŠUME, FIRME... ISPORUČITI BANDA NA VLASTI IDUĆE SEDMICE POD IZGOVOROM "HITNOSTI RADI NESTABILNE SITUACIJE" (HULIGANE IZ NAVIJAČKIH GRUPA ODUVIJEK KONTROLIŠU OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE!) A U ZAMJENU ZA AMNESTIJU ZA OGROMNU VEĆINU BANDE NA VLASTI NAKON ŠTO PAR SANADERA "REDA RADI" ZAVRŠE IZA REŠETAKA (A I TAMO SE NEĆE DUGO ZADRŽATI!) - AKO TO NE URADITE VAŠE FABRIKE, 60% TERITORIJE TZV. DRŽAVNE/DRUŠTVENE/VOJNE IMOVINE, VAŠE MORE - SVE ODE U P.M. ZAUVIJEK!! | HM to protesters: your PRIME request must be BAN OF ALL BiH POLITICAL PARTIES, not listening to what Izetbegovic or ANY criminal party think (TWITTER) bosnianroyalfamily.org http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
NjV ocijenio Plenum (Forum) koji je jučer održan u Mostaru najboljim od svih, te poručio da rasprava koja se tamo mogla čuti ima potencijal da povede bunt u pravom smjeru tj. slobodnoj i pravednoj Bosni s jednakim uslovima za sve ljude; preporučio da svi plenumi i narod u cijeloj Bosni slijede Mostarce i primijene njihove stavove | HM finds the #Mostar plenary-power assembly as best, having a potential to steer the uprising in right direction so all should follow Mostar (TWITTER) bosnianroyalfamily.org http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
NjV ispravio netačne navode iz intervjua Milorada Dodika grčkim novinama Katimerini za koje je izjavio da "Bosna nije nikad postojala": ne samo da, prema zapisima bizantskog carskog sekretara (inače GRKA) Kinnamosa, Bosna postoji kao NEZAVISNA DRŽAVA (pod Borićem) najmanje od XII v. (a skoro sigurno i vijekovima prije toga), nego nakon otomanske agresije 1463/1527 za međunarodno pravo nije nikad ni prestala postojati - pa uprava nad njom prelazi "iz ruke u ruku" na međunarodnim konferencijama tj. dogovorno između velikih sila ne iz nekakvog njihovog hira, već zato što samo tako poštuju za njih najveću svetinju ovog svijeta i garant globalne stabilnosti - međunarodno pravo; tako, kao zemlja uzurpiranog suvereniteta, suprotno vjerovanju mnogih geopolitičkih analfabeta kao što su Dodik i njegovi savjetnici, relativno je lako a sada već i izvjesno da će u skoro vrijeme opet postati nezavisna... | HM corrects Dodik over "Bosnia never existed" (for Greek Katimerini): under int.law she never ceased to exist since Ottoman conquest of 1463 ...& she existed since at least 12th century as independent according to #Greek imperial secretary Kinnamos & likely in centuries before too (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Ban_Borić#Vladavina_nad_Bosnom bosnianroyalfamily.org
Svinjski grip se može dobiti ukoliko ste u kontaktu sa osobama koje su tim gripom već inficirane. Virus se unosi u telo prilikom udisanja zaraženih kapljica (izbacuju se u okolinu kijanjem i kašljanjem) ili prilikom prenošenja živog virusa sa zaraženih površina u vaše oči, nos ili usta. Ovo nam govori da su ipak navijači Slavije dolazili u Sarajevo i razbijali, a pri tome su ostavljali užasan svinjski smrad koji su izdisali građani Sarajeva.
HAHAHAHAHA
Hahahaha a jebiga sad... Ne smiju te pickice prismrditi Sarajevu, a i da su dolazili nisu smjeli ni progovoriti, da im je ko cuo naglasak na*** bi :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ahaha sad ce prica o genocidu krmaka na neduzne bosnje.
KOLJI VLAHA U IME ALLAHA, ONLY DEAD SERB IS A GOOD SERB
Gledaj krmka sto rokce hrkhrk..Kolji voda vri!