Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHH koji smo mi odron od grada!
U Kairu 68'me zadnji put pala kisa i ima ih 20 miliona pa nemaju redukcije :) :) :) DENIRO, MOLIMO TE DODJI KOJI DAN NA BREKU, CIGLANE, KOSEVSKO BRDO..pa da ni nama ne gase vodu!!!!!
Tokom SFF-a bez pasa u užem gradskom jezgru, Tokom SFF-a bez kriminala u užem gradskom jezgru, Tokom SFF-a bez mita i korupcije u užem gradskom jezgru, Tokom SFF-a bez,...........u užem gradskom jezgru Poslije se sve vracu u "normalu" :) :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pazi bosanskog al vise sarajevskog apsurda. S jedne strane glamur crveni tepih sminka holivudski glumci a s druge strane ona gruba istina svakodnevnog zivota glavnog grada "nece biti redukcije vode". Nece biti redukcije vode u 21 vijeku u gradu koji je okruzen izvoristima ciste pitke vode. Jel to mozda SFF i Robert De Niro vazniji od naroda koji svojim novcima - PDV placaju i vodu i crvene tepihe. SDA je zlooooooo. Najvece zlo koje je pogodilo muslimane u BiH njihovoj istoriji.
Koliko se medijski eksponira, jasno je ste zeli PREDSJEDNIK KONAKOVIC 😊 Ozbiljno se Dino Konakovic zacesljao da preuzme poziciju predsjednika stranke, drzave, velikog vođe bosnjaka... Bakir je ozbiljno slijep pored ociju ako ovo ne vidi! Udari na ljude iz SDA, spinovi, medijsko sveprisustvo. Svaka cast DINO KONAKOVIC, PREDSJEDNICE!
Ostali seljaci koji vas šiša( je.e) Dino i ekipa i onako su "gradska raja".
i ovo je vijest u 21 vijeku ? Sta uradise seljacine i papci od grada majko mila .Rogatica ( inace rodni grad ili selo naseg najpametnijeg premijera i nacelnika) je za nas Kalifornija😀
Dajte taj SFF da bude 365 dana u godini
Hvala ti boze pa se necu morati tusirati iz ibrika
Robert De Niro je dugo godina boravio u Kaliforniji koja i sama devera sa redukcijama unazad par godina :-D Nista strasno da mu zavrnete pipu u hotelu na par sati.
hahahaha kakav debilizam, čuj za vrijeme sffa,pa nije hadz retardi
aferim dino ti mozes tarlahat zenu i iza ponoci imas vode da se saperete,,,na sve mislis...a mi ostali ograniceni vremenom,,ne das nam ni da se saperemo vodom
Trebaju selefije iz Osvi stvarno zatrovati i to vode sto ima, mi i nismo bolje zasluzili..
Hoćete vodeeeeeee, ovceeeeeeeeeeeeeeeeee . . . beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ovce i dalje tihe...
konakovicu karino od OVCE
ZA VRIJEME TRAJANJA SFF-a JA OTVARAM SVE CESME U STANO PO CIJELI DAN I NOC , DOSTA VISE LAZI I GAMADI KOJI SU POKRALI DIJELOVE ZA OBNOVU MREZE
koje licemjerje i jad, a SARAJEVO METROPOLA